Panowie mam problem z bluetooth. Jakiś czas temu dorwałem moduł 1z0 035 729 B. Wszystsko działało ok ale od paru dni problem mam taki, że po połączeniu telefonu z radiem działa wszystko ok ale gdy ktoś do mnie dzwoni lub ja wykonuje połaczenie to dźwięk z telefonu jest przerywany na przemian z muzyka z radia i po jakims czasie dźwięk rozmówcy zanika całkiem i tylko pulsuje dźwięk muzyki z radia. Myslałem, że to wina mojego telefonu ale wczoraj zrobiłem próbę na innym telefonie i jest dokładnie to samo. Czego to może być przyczyna? ktoś się z podobnym problemem spotkał?
A to nie będzie wina właśnie bluetooth'a, że właśnie przerywa. Jeżelimdobrze pamiętam to Rauko chyba ma u siebie też, może podjedziesz do niego, żeby moduł sprawdzic.
Temat można zamknąć. Mój błąd. Podczas podłączania footlight'a niechcacy podłaczyłem stary moduł telefonu Pomimo, że wtyczka od radia była odłączona to jednak gdzieś jeszcze musiał być ten moduł wpięty w can i gryzł się z modułem BT. Po odłaczeniu wsjo działa jak wcześniej.