Bluetooth wariuje

Problemy dotyczące radioodtwarzaczy, zmieniarek, systemów nawigacji, CB itp.
Awatar użytkownika
artblue
Auto:: 1T 2.0 BMM DSG 2006
Imię:: Rafał
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Bluetooth wariuje

Post autor: artblue »

Panowie mam problem z bluetooth. Jakiś czas temu dorwałem moduł 1z0 035 729 B. Wszystsko działało ok ale od paru dni problem mam taki, że po połączeniu telefonu z radiem działa wszystko ok ale gdy ktoś do mnie dzwoni lub ja wykonuje połaczenie to dźwięk z telefonu jest przerywany na przemian z muzyka z radia i po jakims czasie dźwięk rozmówcy zanika całkiem i tylko pulsuje dźwięk muzyki z radia. Myslałem, że to wina mojego telefonu ale wczoraj zrobiłem próbę na innym telefonie i jest dokładnie to samo. Czego to może być przyczyna? ktoś się z podobnym problemem spotkał?
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

A to nie będzie wina właśnie bluetooth'a, że właśnie przerywa. Jeżelimdobrze pamiętam to Rauko chyba ma u siebie też, może podjedziesz do niego, żeby moduł sprawdzic.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
artblue
Auto:: 1T 2.0 BMM DSG 2006
Imię:: Rafał
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: artblue »

Temat można zamknąć. Mój błąd. Podczas podłączania footlight'a niechcacy podłaczyłem stary moduł telefonu :) Pomimo, że wtyczka od radia była odłączona to jednak gdzieś jeszcze musiał być ten moduł wpięty w can i gryzł się z modułem BT. Po odłaczeniu wsjo działa jak wcześniej.
ODPOWIEDZ