Rns510 sygnal gps
-
collega
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1.9 TDI BXE 2006
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Rns510 sygnal gps
Witam
Chcialem was zapytac gdzie macie zamontowane anteny gps do rnsa bo ja u siebie zamontowalem w gornym schowku w takim fajnym miejscu od strony szyby i podczas jazdy przeskakuje mi czasem z ulicy na ktorej jestem na ulice obok i nie wiem czy to moze nie zbyt dobre miejsce na antene czy tez moze jest jakis problem techniczny od strony radia/anteny
Chcialem was zapytac gdzie macie zamontowane anteny gps do rnsa bo ja u siebie zamontowalem w gornym schowku w takim fajnym miejscu od strony szyby i podczas jazdy przeskakuje mi czasem z ulicy na ktorej jestem na ulice obok i nie wiem czy to moze nie zbyt dobre miejsce na antene czy tez moze jest jakis problem techniczny od strony radia/anteny
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Miałem kolegę który trzymał na radiu i zakłócało mu coś cały czas i słaby zasięg - sygnał GPS był. Potem podłączył pod antenę dachowa i było OK. Chyba ze nie masz anteny dachowej to możesz na zewnątrz na tapicerce na podszybiu wewnątrz przykleić i sprawdzić .
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam
-
collega
- Zaawansowany
A ja ja wlasnie dalem na troche na deske sprawdzic co sie bedzie dzialo i sygnal lekko sie polepszyl ale dalej ma straszne wyprzedzenie stoje na krzyzowce o on mi pokazuje ze jestem kawalek za nia i teraz nie wiem czy jakas antene do d.... kupilem czy cos nie tak z rnsem dodam ze tez dopiero co kupiony wer P
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
collega,
Możesz dokupić rekina, który ma gps, telefon czy radio i podmienić. Najlepiej kupić rekina z kablami, żeby podmienić. Zobacz profil Mariusza - http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=69404#69404
Pod linkiem masz jak kto wygląda.
Możesz dokupić rekina, który ma gps, telefon czy radio i podmienić. Najlepiej kupić rekina z kablami, żeby podmienić. Zobacz profil Mariusza - http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=69404#69404
-
collega
- Zaawansowany
Wlasnie chodzi o to ze nie mam orginalnej anteny na dachu a boje sie wiercic dziure na nie czy tez na rekinacheles pisze:collega,