Witam
Zmienialem licznik u kolegi w touranku 2003r.
i niby wszysko dziala jest przelaczanie tego licznika z nanetki niestety brak wejscia do menu komputera po nacisnieciu przyciku pod przelacznikiem wycieraczek RESET
Moje pytanie czy mozliwe zeby byla uszkodzny przelacznik przycisk
W moim samochodzie ten licznik dziala i jest przelaczanie miedzy poszczegulnymi opcjami
Licznik pelen fis
jak to sprawdzic bo nie chce mi sie rozbierac kierownicy
Zmiana licznika
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Nie tak do końca problemów morze być wiele . Kolega miał starszy licznik pełen fis i nie działały przyciski z multifunkcji wstawił o 2 lata nowszy i wszystko śmiga. Do modelu twego pasują tylko takie liczniki
1T0920870
1T0920871
1T0920872 do 02.2006
U kolegi w skodzie jak wymienił licznik nie działała też manetka ale licznik kupił dobry wymienił moduł kierownicy i zaczęło wszystko śmigać.
Zapamiętaj , że wszystko musi razem wszystko współpracować .
Np. Jak wstawisz nowszy licznik po 02.2006 roku musisz u siebie zmienić sleep ring w kierownicy i moduł kierownicy na nowszy inaczej lipa.
1T0920870
1T0920871
1T0920872 do 02.2006
U kolegi w skodzie jak wymienił licznik nie działała też manetka ale licznik kupił dobry wymienił moduł kierownicy i zaczęło wszystko śmigać.
Zapamiętaj , że wszystko musi razem wszystko współpracować .
Np. Jak wstawisz nowszy licznik po 02.2006 roku musisz u siebie zmienić sleep ring w kierownicy i moduł kierownicy na nowszy inaczej lipa.
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam