Siema
Mam taki problem po wyciagnieciu silnika pedal sprzegla stal się jakiś dziwny
odnoszę wrazenie ze raz chodzi lzej raz ciężej w czasie jazdy przy predkosci około 100km/h mniejsze i większe oczywiście gdzy hamuje na swiatlach mam problem z wyzuceniem biegu gdy go wyzuce to czyje na pedale sprzegla udezenie bez hamowania na prostej drodze jest ok
myśle ze w czasie hamowania tak jak by się cos przesuwalo i był problem z wyzuceniem biegu zmiana biegu jest spoko bez trudności
Dodam jeszcze ze dwumasa spoko jeszcze ma trochę do przejechania autko ma 50000 1.9TDI rok 2007
przyczyna nieznana dziwny pedal sprzegla
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.9TDI 6biegow
- Imię:: milosz
- Podziękował: 1 raz
-
- Początkujący
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
Trochę mi tez to dziwne powiedz czy masz go od nowości z salonu to morze przebieg ok . A jak kupiłeś za granica to różnie morze być. Znam takich co przed przeglądem jak jadą na komputer i cofają żeby w książce było ok i w serwisie cacuś. I ich samochody z 2005 roku mają niby legalnie po 70 tys km a faktycznie zużyciem ponad 200 tys km . I to nie w Polsce . Tak samo dlaczego Niemcy, Fracuzi, Belgowie kupują samochody np. październik 2009 rok i dopiero rejestrują pod koniec stycznia 2010 rok. Bo tam się liczy data rejestracji a nie tak jak u nas data produkcji. I sprzedają dla polaka tak jak na brifie - dowodzie rejestracyjnym jako rocznik 2010r. A u nas zonk i płacz. Ze rocznik trzeba cofnąć.
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam
-
- Początkujący
kupiłem uszkodzonego ale na chodzie silnik musial być wyciagniety bo było kitowe miejsce jak dostal nie mam od nowości przebieg jest orginal dokładnie 52000 był sprawdzony w salonie i po zurzyciach tez widać ze ma ten przebieg nie kupiłem kota w worku z pierwszej lapanki nie jestem był sciagany z wloch zarejestrowany w Polsce a jeździ w danii
może pogoda mu nie odpowiada hehehe
może pogoda mu nie odpowiada hehehe