nowe gadżety TKP - propozycja
-
- Początkujący
- Auto:: 1,9 TDI 130 KM
- Imię:: Marcin
nowe gadżety TKP - propozycja
Witam po wakacjach.
Chciałem zaproponować coś nowego z gadżetów Klubowych.
Korzystając ze wsparcia Eljot’a (dziękuję za wzór logo), przedstawiam propozycje – zapalniczki, pendriva, długopisu.
Jeśli pomysł znajdzie uznanie, przystąpię do realizacji (mając dojście do „producenta”, uzgodniłem że im więcej zamówionych sztuk tym niższy koszt zakupu, dlatego proponuję długi termin zamówień).
Uprzedzając pytania – dostępne są różne kolory, ale obecnie tylko w czarnym jest cały komplet (zapalniczka, pendrive, długopis).
Chciałem zaproponować coś nowego z gadżetów Klubowych.
Korzystając ze wsparcia Eljot’a (dziękuję za wzór logo), przedstawiam propozycje – zapalniczki, pendriva, długopisu.
Jeśli pomysł znajdzie uznanie, przystąpię do realizacji (mając dojście do „producenta”, uzgodniłem że im więcej zamówionych sztuk tym niższy koszt zakupu, dlatego proponuję długi termin zamówień).
Uprzedzając pytania – dostępne są różne kolory, ale obecnie tylko w czarnym jest cały komplet (zapalniczka, pendrive, długopis).
D 5,6l/100km
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
-
- Początkujący
- Auto:: 1,9 TDI 130 KM
- Imię:: Marcin
W sprawie kolorów - w grę wchodzi tylko kolor czarny (głównie z uwagi na zapalniczki, na jasnych kolorach grawer jest mało czytelny, a ciemnych nie ma).
Co do pendrive - pojemność 8 GB jest dostępna od ręki, większe są 16 GB ale brak na składzie...
To co na tę chwilę przedstawia się następująco:
- długopis - 2,5 zł.
- zapalniczka - 20 zł.
- pendrive - 32 zł.
(komplet 54,5 zł.)
Dla chętnych od jutra zapisy...
Co do pendrive - pojemność 8 GB jest dostępna od ręki, większe są 16 GB ale brak na składzie...
To co na tę chwilę przedstawia się następująco:
- długopis - 2,5 zł.
- zapalniczka - 20 zł.
- pendrive - 32 zł.
(komplet 54,5 zł.)
Dla chętnych od jutra zapisy...