Jaki moduł bluetooth do turana z czerwonymi zegarami ?
-
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1.9 TDI BXE 2006
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Jaki moduł bluetooth do turana z czerwonymi zegarami ?
Czesc
Mozecie mi polecic jakis moduł bluetooth ktory bedzie dzialal w trybie hands free phone i bedzie posiadal streamowanie muzyki po bluetooth A2DP + bede mogl go palaczyc z telefonem na czerwonych zegarach lub na rns510
Mozecie mi polecic jakis moduł bluetooth ktory bedzie dzialal w trybie hands free phone i bedzie posiadal streamowanie muzyki po bluetooth A2DP + bede mogl go palaczyc z telefonem na czerwonych zegarach lub na rns510
- artblue
- ____________________
- Auto:: 1T 2.0 BMM DSG 2006
- Imię:: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kolego tu masz wykaz modułów bluetooth:
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... trofitting
Jeżeli masz czerwone zegary to musisz szukać modułów z protokołem DDP ale... Nie każdy moduł będzie działał jednoczesnie z RNS-em i zegarami. Niektóre moduły będa tylko z RNS-em a niektóre tylko z zegarami. Jest kilka modułów działających tu i tu ale jest kolejne ale... albo będziesz miał A2DP ale i przy okazji rSap (nie dziła z każdym telefonem, najlepiej działa z nokiami) albo będzie bez rSap ale wtedy bez A2DP (ja mam taki 1z0 035 729 B - bez rsap jedyny działający na RNS-ie i na czerwonych zegrach jedncześnie, trudny do zdobycia i drogi pomimo swojego wieku).
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... trofitting
Jeżeli masz czerwone zegary to musisz szukać modułów z protokołem DDP ale... Nie każdy moduł będzie działał jednoczesnie z RNS-em i zegarami. Niektóre moduły będa tylko z RNS-em a niektóre tylko z zegarami. Jest kilka modułów działających tu i tu ale jest kolejne ale... albo będziesz miał A2DP ale i przy okazji rSap (nie dziła z każdym telefonem, najlepiej działa z nokiami) albo będzie bez rSap ale wtedy bez A2DP (ja mam taki 1z0 035 729 B - bez rsap jedyny działający na RNS-ie i na czerwonych zegrach jedncześnie, trudny do zdobycia i drogi pomimo swojego wieku).
- artblue
- ____________________
No to faktycznie cena niezla. Co do książki to może w telefonie masz zablokowany dostęp. U mnie telefon wywalił komunikat, że urządzenie BT chce pobrać zawartość książki i czy zezwalam. Jeżeli Ci taki nie wyskoczył to w opcjach BT w telefonie poszukaj czy nie ma możliwości ustawienia dostępu do książki.
- artblue
- ____________________
Hmmm większość telefonów jak jest sparowane to dostęp do książki wymaga dodatkowego zezwolenia. Ostatni WP miałem kilka lat temu więc dokładnie nie pamiętam jak jet w tym systemie ale wydaje mi się że jednak powinno być jako dodatkowa opcja. Po podłączeniu pod komputer to raczej z książką nie będzie nic do kodowania.
- DGW
- Początkujący
- Auto:: Touran 2.0 BKD+
- Imię:: Grzesiek
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Jaki moduł bluetooth do turana z czerwonymi zegarami ?
Odgrzeje kotleta 
Panowie a jak się ma moduł 1z0035729B do 5P0862335D ?
Wiem że jest "tabelka" lecz w większości przypadków jest napisane że do czerwonych zegarów protokół DDP a ten ...335D podobnież działa również z tymi zegarami choć protokół BAP...
Chodzi mi o jak najszersze wykorzystanie takiego modułu czyli z MAXI-DOT, RNS 510 z np. iphone 4s, 5, nokia N8...

Panowie a jak się ma moduł 1z0035729B do 5P0862335D ?
Wiem że jest "tabelka" lecz w większości przypadków jest napisane że do czerwonych zegarów protokół DDP a ten ...335D podobnież działa również z tymi zegarami choć protokół BAP...
Chodzi mi o jak najszersze wykorzystanie takiego modułu czyli z MAXI-DOT, RNS 510 z np. iphone 4s, 5, nokia N8...

taka tam moja skoda
http://www.youtube.com/watch?v=sX8EzeeRxoE&feature=fvsr

-
- Użytkownik
- Auto:: Golf GT BMN '08
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
- Kontakt:
Kupuj ten z seata 5p0 jest obecnie na allegro za chyba 600pln, mialem i bardzo dobrze spisywal sie z czerwonymi zegarami jak i rdc510 / rns510 oraz iPhone...
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
- Remi82
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9TDI BLS DSG 2009r
- Imię:: Remik
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 13 razy
- Kontakt:
A czy ten 5P0862335D działa również z RCD310?
-
- Przeglądacz
- Auto:: Golf & Passat
- Imię:: Jurek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
zapewne będzie, ale nie będziesz miał obsługi dotykowej z radia, więc wtedy tak wysoki moduł (czyt. również drogi) traci sens
chyba że planujesz w przyszłości RCD510/RNS510 to warto

-
- Użytkownik
- Auto:: Golf GT BMN '08
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
- Kontakt:
5P0862335D działa z każdym radiem (wyciszenie radia i prowadzenie rozmowy przez głośniki) przy dotykowych radiach (rdc510/rns510) dodatkowo masz obsługę telefonu z poziomu radia
jezeli masz rcd310 to w zupełności wystarczy Ci moduł 5P0862335B...
jezeli masz rcd310 to w zupełności wystarczy Ci moduł 5P0862335B...