XXVI Spot GrupaŚląsk Imielin 01.08.2014
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 678 razy
XXVI Spot GrupaŚląsk Imielin 01.08.2014
Witam, z racji, że przybywa nas i jest kilkanaście osób z Krakowa, Śląska i okolic, i nie tylko miałbym propozycję zorganizowania "lokalnego" spotu. Narazie piszę ogólnie, z zapytaniem czy macie w ogóle ochotę w jakiś piątek wieczorkiem lub inny termin pasujący większości. By spotkać się, pogadać, cyknąć parę wspólnych fotek, z Vagować autko, pooglądać i pochwalić się Waszymi Touranami w jakimś fajnym niezatłoczonym i dobrze dostępnym miejscu . Propozycja "lekko"rzucona, do przemyślenia. Warto jeszcze wykorzystać te w miarę ciepłe dni. Gdyby Nam się udało to byłoby super. Więc jak pisał by się ktoś ?[/b]
Ostatnio zmieniony czw paź 03, 2013 14:14 przez jeżu, łącznie zmieniany 30 razy.
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Jeżu powiem Ci że też chciałem to zaproponować:) ale byłeś szybszy.
Myślałem o tym żeby zebrać ludzi z okolic Katowic i Krakowa (oczywiście wszyscy są mile widziani) i spotkać się gdzieś.Jakby nie patrzeć między Katowicami i Krakowem mamy Olkusz
i tam kilka ciekawych miejsc na spota by się znalazło:).Więc jak ktoś jest chętny to niech się odzywa a jakiś wspólny termin ustalimy.
Jeździłem osobiście na kilka takich spotów organizowanych przez inne fora i powiem Wam że było fajnie.Wymiana poglądów,pokazywanie kolejnych udogodnień i modów,sprawdzanie aut kompem i wiele wiele innych rzeczy...ale najfajniesze jest to że można się poznać na żywca i później rozmawiając na forum wiedzieć z kim tak naprawdę się rozmawia.
Spotykaliśmy się różnie jakiś bilard,grill,Mc Donalds albo poprostu knajpa oczywiście obowiązkowo spot na jakimś parkingu dyskusje wspólne foty a później foto-relacje na forum.
Może znajdą się chętni i uda sie coś zorganizować ja oczywiście jestem za
Myślałem o tym żeby zebrać ludzi z okolic Katowic i Krakowa (oczywiście wszyscy są mile widziani) i spotkać się gdzieś.Jakby nie patrzeć między Katowicami i Krakowem mamy Olkusz

Jeździłem osobiście na kilka takich spotów organizowanych przez inne fora i powiem Wam że było fajnie.Wymiana poglądów,pokazywanie kolejnych udogodnień i modów,sprawdzanie aut kompem i wiele wiele innych rzeczy...ale najfajniesze jest to że można się poznać na żywca i później rozmawiając na forum wiedzieć z kim tak naprawdę się rozmawia.
Spotykaliśmy się różnie jakiś bilard,grill,Mc Donalds albo poprostu knajpa oczywiście obowiązkowo spot na jakimś parkingu dyskusje wspólne foty a później foto-relacje na forum.
Może znajdą się chętni i uda sie coś zorganizować ja oczywiście jestem za

Używam polskich znaków - bo w końcu to ma znaczenie, czy robisz komuś łaskę czy też laskę...
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 678 razy
Jak dla mnie soboty to wiecznie jakaś imprezka (imieniny, jakieś wesele), i tu może być ciężko. Osobiście preferuje piątek wieczorkiem (nie każdy musi pracować w sobotę więc luz) lub na spokojnie jakaś niedziela może popołudnie. Środek tygodnia wieczorem też jak najbardziej wchodzi w rachubę. Ale może niech każdy się wypowie, bo każdy jakieś obowiązki. Olkusz co prawda jest po środku i mógłby być miastem-gospodarzem np na pierwszy raz. Jest kilka knajpek, parking też się znajdzie (poszukam dobrze oświetlonego). I możemy coś zorganizować. Jak u Was z czasem i kto jeszcze byłby chętny..... 

-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
To zakładamy listę chętnych bo inaczej nie dojdziemy ładu i składu
1. Paweł86 16.10
2. jeżu 14/16.10 Dostosuje się do większości
3.Sergiusz 14.10 bardziej mi pasuje
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
itd
Wpisujcie się z terminem,który podałem
1. Paweł86 16.10
2. jeżu 14/16.10 Dostosuje się do większości
3.Sergiusz 14.10 bardziej mi pasuje
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
itd
Wpisujcie się z terminem,który podałem
Używam polskich znaków - bo w końcu to ma znaczenie, czy robisz komuś łaskę czy też laskę...