Napewno każdy z was na swoim Tourim ma jakieś uszkodzenia karoserii od kamieni, po spotkaniu z innymi dzwiami na parkingu itd itp.
Jakiś czas temu z własnej nieuwagi "przywaliłem" w Touriego uchylną bramą garażową( ale bolało)

Zacząłem szukać jakiejś pomocy w necie.
Znalazłem coś takiego. http://auto-forma.pl/
Umówiłem się i podjechałem do warsztatu specjalizującego się w takich naprawach. Właśnie do nich.
Nowo powstająca firma z wyszkoloną kadrą. Miła i profesjonalna obsługa, świetny szef, profesjonalne podejście do tematu.
Po oględzinach panowie znaleźli kilka jeszcze innych punktów do naprawy. Wcześniej nie zauważałem tego.
Panowie w 2 godz. usunęli mi łącznie z 7-8 wgnieceń karoserii za naprawdę żadne pieniądze.

Najbardziej podobała mi się operacja na masce przedniej (dosłownie 20 min i maska jak nowa).

W miejscu spotkania z bramą garażową wprawdzie jest rysa na lakierze, jednak linia nadwozia jest wyciągnięta i nie straszy to jak wcześniej.

Naprawdę gorąco polecam kolegom z klubu drobne uszkodzenia usuwać taką metodą.

Pewnie pojawią się głosy, iż są takie zestawy do samodzielnego usuwania takich uszkodzeń, jednak umiejętności, cierpliwość jaką trzeba mieć i inny osprzęt jest tu nieodzowny.
Nie jest to takie proste jakby się wydawało.