Od dłuższego już czasu zaniepokoiła mnie sytuacja jaka rozgrywa się na Naszym Forum TKP . Mimo,iż jestem w grupie członkiem GŚ (ale to bez znaczenia), spotykam sie, rozmawiam, pisze, koresponduję z wieloma osobami z grupy oraz innymi użytkownikami TKP i jesteśmy mocno zżyci w wielu "tematach, zainteresowaniach" itp) chciałbym wyjaśnić, iż nie zamierzam swoimi działaniami doprowadzić do waśni, sporów i zatargów i innych przykrych sytuacji na Naszym Forum. Na moja rezygnację z funkcji moderatora nie miała wpływu żadna z grup czy osób. To była moja decyzja.
Wszelakie spory pomiędzy mną a innymi osobami "zainteresowanymi" z mojej strony uważam za niebyłe i przepraszam jeśli kogoś uraziłem słowami, wypowiedziami czy w innej formie.
Moja aktywność na TKP też pozostawia wiele do życzenia i może ktoś napisać ,że nic nie robię w kwestii "formalnej" TKP, ale nie jestem wstanie więcej poświęcić ze względów osobistych (rodzina,praca itp). W odniesieniu do zaistniałych sytuacji swoją rezygnację z funkcji moderatora przedstawiłem Maćkowi dnia środa, 12 lutego 2014, 12:49.
Jeśli Nasze Forum "stanie" twardo na nogi a na pewno tak będzie z miłą chęcią (za zgodą administracji/moderacji) wrócę na stanowisko moderatora.
To tyle wyjaśnień z Mojej strony...