cheles pisze:Dodi a sprawdz u operatora jezeli miales zarejestrowany telefon.
u operatora juz byłem i d..a... nic sie nie dało zrobic... ale laska tylko wzieła karte wsadziła w jakis terminal i juz... jakby ktos miał pojecie to moze by cos z tego wyszło... szkoda mi troche niektórych numerów... karta sie sama z siebie zepsuła podczas wyjmowania i wkładania do drugiego telefonu... zadnych uszkodzen mechanicznych ani zadnego rozmagnesowania czy cos takiego...
cheles pisze:Dodi a sprawdz u operatora jezeli miales zarejestrowany telefon.
u operatora juz byłem i d..a... nic sie nie dało zrobic... ale laska tylko wzieła karte wsadziła w jakis terminal i juz... jakby ktos miał pojecie to moze by cos z tego wyszło... szkoda mi troche niektórych numerów... karta sie sama z siebie zepsuła podczas wyjmowania i wkładania do drugiego telefonu... zadnych uszkodzen mechanicznych ani zadnego rozmagnesowania czy cos takiego...
Panowie, co wy za telefony macie, że jeszcze kontaktów w chmurze nie trzymają tylko na KARCIE SIM!!!
Na kacie SIM to się kontakty w nokii z monochromatycznym wyświetlaczem trzymało
Teraz chmurka i nie ma problemu, że się telefon utopi, albo karta SIM zepsuje.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Rauko pisze:Panowie, co wy za telefony macie, że jeszcze kontaktów w chmurze nie trzymają tylko na KARCIE SIM!!!
Na kacie SIM to się kontakty w nokii z monochromatycznym wyświetlaczem trzymało
Teraz chmurka i nie ma problemu, że się telefon utopi, albo karta SIM zepsuje.
Jest takie powiedzenie "mądry po szkodzie". Jak na razie postarajmy się pomóc koledze. Zapytanie do znajomego w T-Mobile nadałem jak nie jest na jakimś wyjeździe służbowym to odpowie.