Mapka członków i spotkań TKP
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Mapka członków i spotkań TKP
Witam,
wszystkim członkom TKP udostępniamy mapkę, dzięki której można znaleźć się nawzajem, wyznaczyć trasę na spotkanie.
Dodawanie nowego użytkownika
Stworzenie lokalizacji jest możliwe tylko przez administrację forum - obecnie: admin, Jeżu i Turanek.
Aby to zrobić należy wysłać do nas wiadomość prywatną (pw) a w niej zawrzeć takie dane:
1. Pozycja np. 52.407354,16.92643 - jeśli nie chcecie zdradzać dokładnej pozycji można wpisać np. środek miejscowości, rynek etc.
Dopuszczamy też możliwość określenia drugiego miejsca pobytu.
2. Krótki tekst od siebie. Można też dodać linki do zdjęć, itp.
Pozycję można łatwo uzyskać wpisując swój adres, bądź powiększając stopniowo mapę. Następnie klikamy prawym klawiszem myszy i z menu wybieramy dolną opcję "Co tu jest?". W tym momencie w oknie wprowadzania adresu pojawia się wzmiankowana wyżej pozycja. Kopiujemy ją i wysyłamy do nas
Zmiany, usuwanie użytkowników
Zmiany, usunięcie lokalizacji wykonujemy na wniosek użytkownika, po przesłaniu wiadomości prywatnej
Dodawanie spotkań
Na życzenie można nanieść na mapkę miejsce organizowanych spotkań, wraz z danymi.
wszystkim członkom TKP udostępniamy mapkę, dzięki której można znaleźć się nawzajem, wyznaczyć trasę na spotkanie.
Dodawanie nowego użytkownika
Stworzenie lokalizacji jest możliwe tylko przez administrację forum - obecnie: admin, Jeżu i Turanek.
Aby to zrobić należy wysłać do nas wiadomość prywatną (pw) a w niej zawrzeć takie dane:
1. Pozycja np. 52.407354,16.92643 - jeśli nie chcecie zdradzać dokładnej pozycji można wpisać np. środek miejscowości, rynek etc.
Dopuszczamy też możliwość określenia drugiego miejsca pobytu.
2. Krótki tekst od siebie. Można też dodać linki do zdjęć, itp.
Pozycję można łatwo uzyskać wpisując swój adres, bądź powiększając stopniowo mapę. Następnie klikamy prawym klawiszem myszy i z menu wybieramy dolną opcję "Co tu jest?". W tym momencie w oknie wprowadzania adresu pojawia się wzmiankowana wyżej pozycja. Kopiujemy ją i wysyłamy do nas
Zmiany, usuwanie użytkowników
Zmiany, usunięcie lokalizacji wykonujemy na wniosek użytkownika, po przesłaniu wiadomości prywatnej
Dodawanie spotkań
Na życzenie można nanieść na mapkę miejsce organizowanych spotkań, wraz z danymi.
Ostatnio zmieniony śr maja 08, 2013 16:18 przez Turanek, łącznie zmieniany 3 razy.
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
MAPKA CZŁONKÓW I SPOTKAŃ TOURAN KLUB POLSKA

LEGENDA:
1. czerwona pinezka - członek TKP
2. Żółta pinezka - spotkanie TKP
3. Zielona pinezka - zlot TKP

LEGENDA:
1. czerwona pinezka - członek TKP
2. Żółta pinezka - spotkanie TKP
3. Zielona pinezka - zlot TKP
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2012 21:29 przez Turanek, łącznie zmieniany 5 razy.
- jarry
- Władca postów
- Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
- Imię:: Rołbert
- Podziękował: 584 razy
- Otrzymał podziękowań: 828 razy
Dokładnie widać że najlepsze miejsce na spotkania to pod Łodzią 

pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
Popieram propozycję! Sudety są piękne, i odbywa sie tu wiele zlotów. Wczoraj był zlot fanów Alf Romeo, coroczne zloty zabytków w Karpaczu. Dobra propozycja, 3 razy tak, przechodzisz dalej, dziękujemyGregor pisze:biorąc pod uwagę dojazd (A4) najlepszym miejscem bedzie dolny śląśk bądź śląsk na dolnym ślasku można by sie w karkonaoszach spotkać karpacz szklarska poręba mógłbym nawet coś w tym temacie zadziałac

piatek69
Mój kochany Touranek :*
Mój kochany Touranek :*