W skrzyni olej wymienia się co 60tkm, zależy kiedy miał wymieniany, olej można wymienić z filtrem żaden koszt, filtry także. Rozrząd powinien być wymieniony przy 150 tkm.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Napis z jaka Dsg czy 6 czy 7? Jak 7 to masz akcje serwisową i zmienia Ci olej za free w Aso.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Kolega ma napewno Dsg 7 i żadna akcja serwisowa raczej go nie obejmuje. Jak ja dzwoniłem wsprawie tej akcji do serwisu to dowiedziałem się że w Polsce żadnej akcji nie ma.
Koszt rozrządu 1370 zł
wymiana oleju i filtrów 730 zł
wymiana oleju w skrzyni gratis w ramach akcji serwisowej ))
powiedział że tam oleju się nie wymienia w 7 biegowej ..... ale coś doczytał że jest akcja serwisowa i wymienią mi to za darmo. Tysiączek w kieszeni na oponki:))
Dokładnie tak jest oficjala nie ma bo się robić nie chce he, ale wymienić wymienia.
Dzisiaj byłem w serwisie AKCJA SERWISOWA 34F6- WYMIANA OLEJU W SKRZYNI . Jest ale nie dla wszystkich. Każdy musi indywidualnie sprawdzić w komputerze ASO.