rumun_58 pisze:Po numerze VIN, ewentualnie można zgadywać po wysposażeniu, ale to jak wróżby raczej, bo wszystko w salonie mógł ktoś sobie dołożyć, wyciągnąc itp.
dokładnie tak jak pisze rumun.
Widziałem highline'y gorzej wyposażone od mojego trendline. Różniły się tylko oczywiście chromowanymi relingami i pełnym fisem.
Kazdy HighLine wyposazony jest na inny kraj inaczej. Pakiet "zima" nie obowiązuje np we Francji i na co tam podgrzewane fotele - nawet ze skóry, czy podgrzewane dysze spryskiwaczy.
rumun_58 pisze:Po numerze VIN, ewentualnie można zgadywać po wysposażeniu, ale to jak wróżby raczej, bo wszystko w salonie mógł ktoś sobie dołożyć, wyciągnąc itp.
dokładnie tak jak pisze rumun.
Widziałem highline'y gorzej wyposażone od mojego trendline. Różniły się tylko oczywiście chromowanymi relingami i pełnym fisem.
Highline wcale tez nie musi miec pełnego fis-a, ja mam 1/2
mam jeszcze jedno pytanko czy jest jakas możliwość sprawdzenia historii auta ponieważ niestety nie dostałem książki serwisowej a bardzo mnie to interesuje bo prawdopodobnie moje autko - niebieskie było taksówką tak mniemam po dziwnym alarmie zamontowanym pod kolumną kierwonicy z lewej strony można go załączyć ręcznie ale wyłączyć tylko pod maską.... mam jakieś piloty w aucie org. vw ale one nie rozłączją tego ustrojstwa można je teżnimi włączyć.... dzięki wielkie za jakąkolwiek radę
mam jeszcze jedno pytanko czy jest jakas możliwość sprawdzenia historii auta
jak chcesz dam Ci namiary na zaufanego gościa co sprawidzi Ci cala historie auta i dostaniesz calutki wydruk z tego... a to wszystko za 50 zł... ja juz u niego sprawdziłęm z 10 aut...
jak chcesz dam Ci namiary na zaufanego gościa co sprawidzi Ci cala historie auta i dostaniesz calutki wydruk z tego... a to wszystko za 50 zł... ja juz u niego sprawdziłęm z 10 aut...