Jeśli był taki temat, to proszę o przekierowanie. Ja jeszcze nie znalazłem.
Jestem nowy na forum i jeszcze nie bardzo wiem o sssooooo chooodziiii
Mianowicie interesuje mnie czy w Touranie pięcioosobowym, w którym nigdy nie było trzeciego rzędu siedzeń, jest fizycznie możliwe dołożenie takowych? Musiały by spełniać swoją funkcję jak w oryginalne. Da się?
Big Z pisze:Jeśli był taki temat, to proszę o przekierowanie. Ja jeszcze nie znalazłem.
Jestem nowy na forum i jeszcze nie bardzo wiem o sssooooo chooodziiii
Mianowicie interesuje mnie czy w Touranie pięcioosobowym, w którym nigdy nie było trzeciego rzędu siedzeń, jest fizycznie możliwe dołożenie takowych? Musiały by spełniać swoją funkcję jak w oryginalne. Da się?
Big Z pisze:...
Jest możliwość koszt około 1 tys zł.
Z ciekawości sprawdzałem kiedyś ceny podzespołów (siedzenia, wymiana podłogi bagażnika, boczki w bagażniku, pasy) i nie bardzo zmieścisz się w 1tyś. - chyba że uda ci się kupić to bardzo okazyjnie. No i dochodzą jeszcze badania i zmiana w dowodzie rejestracyjnym, których też nie zrobią za darmo.
Dzięki. Przeleciałem na szybko i widzę, że się da, tylko trzeba trochę zachodu.
Pytanie moje wzięło się stąd, że upatrzony Turanek ma 5 miejsc, a lepiej mieć 7