Tourana zakupiłem w listopadzie 2015. Volkswagen Touran
- wersja BASIS
- 2003 listopad
- 1.6 MPI 102KM
- LPG Prins ( Prawdopodobnie zakładany w holandii sądząc po tym że korek jest w karoserii )
- kupiony w 2003 w Stolberg (De)
- Lakier LA7W
Wyposażenie biedne jak to w BASIS
A to moje poprzednie auto VW Polo zwane Dziunią
Koła na lato już są. 16stki w kolorze grafitu.
Jeszcze dobrać tylko oponki
12.04.2016 alledrogo
oryginały Hella , nie żadne podrabiańce
Więcej zdjęć na bieżąco pod spodem
PozdraVWiam Radek
Ostatnio zmieniony śr paź 23, 2019 09:53 przez zazi1983, łącznie zmieniany 28 razy.
No faktycznie autko wymaga dopieszczenia. Ale nie ważne jak się zaczyna tylko jak kończy. Wierzę że zrobisz z niego super furę.
No i dodatkowo świetnie się składa, bo w niedzielę robimy spota w Babimoście, więc mam nadzieję że będziesz, szczególnie że masz rzut beretem. Szczegóły w tym wątku.
gordon pisze:No faktycznie autko wymaga dopieszczenia. Ale nie ważne jak się zaczyna tylko jak kończy. Wierzę że zrobisz z niego super furę.
No i dodatkowo świetnie się składa, bo w niedzielę robimy spota w Babimoście, więc mam nadzieję że będziesz, szczególnie że masz rzut beretem. Szczegóły w tym wątku.
Czytałem wczesniej o zlocie ale termin mi nie pasuje. Syna mam co dwa tygodnie
i chciałem z nim spędzić czas tym bardziej że na święta się nie zobaczę z nim. Następny zlot jestem. Trzeba reprezentować Lubuskie
Dziś zostały zakupione aluski 16 cali w kolorze grafitu (fot. post pierwszy).
Długo biłem się z myślami czy ten grafit nie zginie w czarnej oponie. Czas pokaże ...
Jaki rozmiar opony polecacie na te felgi tak żeby zachować oryginalną średnice koła
(aby licznik nie oszukiwał) ?