Wózek masz zacny. Felgi do ciemnego lakieru idealne.
Daj znać na forum jak Ci się na tych żarówkach jeździ. Też myślę o takich ale tak jak pisałeś, opinie są różne. Najważniejsze żeby dobrze świeciły w nocy bo tego typu żarówki mają z tym problem.
Teraz mam te żarówki u siebie założone wcześniej miałem Osram-y Night Breaker Plus no to nie ma co ukrywać ale Narva daje nieco mniej światła ale efektem wizualnym jak dla mnie przewyższa Osram-a tym bardziej że za długo nimi się nie nacieszyłem a zapłaciłem też nie mało...
A nie jest z zarowkami tak, ze w nocy barwa zimniejsza daje mniejsza widocznosc? Akurat ja malo jezdze w nocy na trasach, wiec bardziej zalezy mi na efekcie wizualnym... jeszcze Narv nie zalozylem, ale moje wrazenia na pewno Wam opisze.
No ladnie marynarz75... teraz musze zonie sesje trzasnac na tle felg
Ja mam teraz dwie różne żarówki zamontowane. Jedną Narvę, a drugą jakąś inną, nawet nie wiem jaką, bo w serwisie mi wadzili. Różnica jest mega na korzyść tej serwisowej, barwa na minus...
No tak to już jest, albo masz ładną białą barwę i słabe świecenie na nieoświetlonej przestrzeni, albo żółte oczka i super widoczność w każdych warunkach. Nie dotyczy ksenonów
GioW pisze:No tak to już jest, albo masz ładną białą barwę i słabe świecenie na nieoświetlonej przestrzeni, albo żółte oczka i super widoczność w każdych warunkach. Nie dotyczy ksenonów
GioW To zdanie powinno konczyc wszelkie dyskusje nad zasadnoscia zakladania zarowek o zimniejszej barwie swiatla.
hok pisze:fajny ale moim zdanie trza by go do warstwy scieralnej przyblizyć
...hok nie slucham Ciebie, nie jestes obiektywny
A tak serio... na dzialke nie moglbym dojechac po obnizeniu zawieszenia
Jestem w trakcie realizacji kolejnego punktu z listy modow... w sobote odebralem spojler od lakiernika, kupilem klej do szyb Wurth i w wolnym czasie bede 'cudo' montowal
Czarny to czarny
ja cały czas się waham żeby zakryć moje chromowe dodatki i zrobić mega czarnuch.
Ostatnio na tapecie mam pomysł z plasti dipem bo jak mi się nie spodoba to zerwę powłokę i wrócę do blasku
mativic pisze:Czarny to czarny
ja cały czas się waham żeby zakryć moje chromowe dodatki i zrobić mega czarnuch.
Ostatnio na tapecie mam pomysł z plasti dipem bo jak mi się nie spodoba to zerwę powłokę i wrócę do blasku
Mnie sie jakos mocno listwy chrom na czarnym nie podobaja, wiec dobrze, ze caly czarny mi sie trafil, ale to kwestia gustu oczywiscie. Plasti dip w razie potrzeby da sie zdjac, wiec mozesz zaryzykowac
Bede Ci kibicowal... my 'czarnuchy' musimy trzymac sie razem
Z tym Plasti dip to dobry pomysł . Ciekaw jestem jaki będzie efekt bo sam mam listwy na drzwiach i zderzaku w chromie , ba do tego znaczek na tylnej klapie .
Mile widziany efekt na PW mativic