He he ja jestem spawaczem tig wszystkie rodzaje stali.Pracuje w duzej firmie zagranicznej swiatowego lidera hydrauliki siłowej.Mam swoj maly warsztacik i robie też fuchy.
Eljot pisze:JEDARO jak byś objął jakieś nadleśnictwo, to byśmy zrobili spot na łonie natury!
no jakby jeszcze było jeziorko w pobliżu to by pełen wypas był w końcu to mazury i myślę, że bez problemu można by było zorganizować coś takiego ale na razie szukam i startuje w konkursach na stanowisko niestety wygrywają z szerokimi plecami bo to czyjś syn, bratanek itd.
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
JEDARO pisze:konkursach na stanowisko niestety wygrywają z szerokimi plecami
Ale kto wie...
Może ktoś z Forum okaże się, że da Tobie plecy!
Wielu się jeszcze nie ujawniło!
Do końca nie wiemy z kim jesteśmy "w ławkach"!
A serio, to dobrze, że cały czas próbujesz, dobijają mnie osoby co po jednym niepowodzeniu lecą do kąta ryczeć...
Eljot pisze:JEDARO jak byś objął jakieś nadleśnictwo, to byśmy zrobili spot na łonie natury!
no jakby jeszcze było jeziorko w pobliżu to by pełen wypas był w końcu to mazury i myślę, że bez problemu można by było zorganizować coś takiego ale na razie szukam i startuje w konkursach na stanowisko niestety wygrywają z szerokimi plecami bo to czyjś syn, bratanek itd.
U nas w Polsce w większości przypadków tak jest że czyjś brat syn itp wygrywa przed osoba która naprawdę ma wiedzę na dany temat i nadaje się na dane stanowisko w przeciwieństwie do tych osób
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO ---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania
hubert222, a u mnie produkują wiatraki ale takie, że jak wyjeżdżają zestawy to cztery pięć po 70 metrów zestaw ... szok ... i wczoraj się dowiedziałem że blachy na nie są gięte a spawy jakimś ustrojstwem gdzie koleś siedzi tylko przed kompem a noga pod wiatrak jest naraz spawana na kilku złączach ... ciekawe ... naprawdę szok ... a Discovery puszcza jakiś serial o gabarytach które nie dorównują naszym ... kuźwa goście przerobili wszystkie znaki na skrzyżowaniach na takie które mogą demontować, wszystkie wysepki które były zielone wyasfaltowali i tak walą przez całe miasto zamykając wszystkie duże skrzyżowania ... firma to E-TOWERS jakieś amerykany
Pewnie, że tak
Tylko daleko masz do mnie aby dokonać zakupów. Wejdź na naszą stronę i dowiesz się wszystkiego. Także gdzie jest najbliższy punkt odbioru.