Koledzy kupuję autko z tym radiem (RNS300) i ma być zmieniarka. Rozumiem, że to jest zewnętrzne pudło? gdzie jej szukać? Jak powinno się zachowywać radyjko jeśli jest podłączona?
no włąśnie o to mi chodziło, czy nie ma w radiu, bo nigdzie nie mogłem jej znaleźć. Dopytam jeszcze sprzedawce, jak napisał, że jest to niech mi znajdzie
hottt pisze:Chłopaki, mam takie radio: Obrazek
da się pod niego podpiąć zmieniarkę? Nie wiem nawet jaki model jest tego radia. Ale wizualnie kopia, nie czyta mp3.
asca pisze:Uparty jesteś
Hotlinkujesz, więc ci wywala zdjęcia. Zapisz je na dysku i wtedy wklej...
No to ciekawe to forum... wszędzie tak wklejam na forach i działa bez problemu. Jak zapiszę na dysku to jak mam potem wkleić na forum? Muszę zrobić upload
Teraz powinno być widoczne. Swoją drogą to kiepski pomysł z tym załącznikiem bo tylko zaśmiecam forum jakimiś zbędnymi plikami. No ale jak zasady to zasady.
Dzięki za odpowiedź. Ale jeszcze zapytam, załóżmy kupię zmieniarkę i podepnę (nawet taką cyfrową co emuluje zwykłe CD) i jak mam w radiu wywołać odtwarzanie z niej? Nie widzę tam żadnego przycisku oprócz CD, który by pasował do tej funkcji.
podepniesz zmieniarke zeby ja radio widzialo i wtedy bedziesz mogl zmieniac miedzy plytami.Mam RNS300 menu fr. i szybko doszedlem do tego jak zmieniac plyty.A ze turan ma zmieniarke zauwazylem na powrocie z Dieppe(fr) po zakupie:haha: po podlaczeniu nieoryginalnej bedzie pewnie dzialac podobnie.Niewiem jak z kodowaniem