Tomasz_W-wa pisze:
JEDARO masz trochę racji cały wydech składa się z trzech rur:
- 1K0 819 508 F - rura wydechowa - przód (diesel) i tą mamy zamontowaną w samochodzie,
- 1K0 819 508 G - rura wydechowa - środek (diesel)
- 1K0 819 508 H - rura wydechowa - tył (diesel)
Występuje jeszcze rura wydechowa o numerze 1K0 819 508 D, ale ona jest przeznaczona do webasta z silnikiem benzynowym.
Tomasz_W-wa
Tomek sprawdziłem ja miałem zamontowaną 1K0 819 508 D więc nie tylko do benzyny jest bo mój to rasowy Diesel jest
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
bartek0-01 temat to: "¤ Dziś Zamówiłem (Kupiłem), Dzisiaj Przyszło."
A podpis pod tematem: "Nasze Tourankowe (i nie tylko) Zakupy"
I o to mi chodziło, wszystkie zakupy jakie robimy (często okazyjnie) mogą sie komuś przydać do podpatrzenia lub opinii.
Eljot pisze:bartek0-01 temat to: "¤ Dziś Zamówiłem (Kupiłem), Dzisiaj Przyszło."
A podpis pod tematem: "Nasze Tourankowe (i nie tylko) Zakupy"
I o to mi chodziło, wszystkie zakupy jakie robimy (często okazyjnie) mogą sie komuś przydać do podpatrzenia lub opinii.
Eljot faktycznie moje nie dopatrzenie
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO ---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania
Nie wystarczy tylko ściągnąć tapicerkę by dobrze dokręcić przeciwnakrętkę, która mocuje projektor do tapicerki od spodu.... podłączyć do lampki... i działa....
Piękny efekt Marcin !!