Grupa Warszawska
-
- Użytkownik
- Auto:: 2,0TDI 130KW 4motion DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 80 razy
- Otrzymał podziękowań: 135 razy
Jeśli można to i ja się dopiszę. FreeStyle - Warszawa/Wola
Ostatnio zmieniony czw paź 10, 2013 07:10 przez FreeStyle, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robert06
- Auto:: 1,9 TDI 2004
- Imię:: Robert
Re: Grupa Warszawska
Witam gr. Warszawa
ps. Wawa- Targówek
mam świra na punkcie autka.... bo baba po 20 latach się znudziła
lepiej pogadać z Wami lub CAN'EM
ps. Wawa- Targówek
mam świra na punkcie autka.... bo baba po 20 latach się znudziła

Robson
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
- Robert06
Witam Was
Myślę, że "Grupa Warszawska" jest silna i zorganizowana. Dopiero dziś usiadłem do kompa i co widzę....wpis nie został bez odpowiedzi
Dzięki
Muszę się przyznać, że lepiej wypadam (chyba) w realu niż wirtualu tzn. rzadko korzystałem z forum (różnych oczywiście) także jak "strzelę" jakaś gafę to proszę o zrozumienie.
.
Przepraszam, że tak późno Wam odpisuję ale muszę się przyznać, że ostatnio walczyłem z softem w autku...na razie bez powodzenia ....nowy firmware i mapa do radyjka...ale walczę....pomoc mile widziana
ps. a jak będę mógł to z chęcią sam może Wam pomogę...

Myślę, że "Grupa Warszawska" jest silna i zorganizowana. Dopiero dziś usiadłem do kompa i co widzę....wpis nie został bez odpowiedzi

Muszę się przyznać, że lepiej wypadam (chyba) w realu niż wirtualu tzn. rzadko korzystałem z forum (różnych oczywiście) także jak "strzelę" jakaś gafę to proszę o zrozumienie.

Przepraszam, że tak późno Wam odpisuję ale muszę się przyznać, że ostatnio walczyłem z softem w autku...na razie bez powodzenia ....nowy firmware i mapa do radyjka...ale walczę....pomoc mile widziana

ps. a jak będę mógł to z chęcią sam może Wam pomogę...
Robson
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Robert06
Ok. Poprawiam się - pomogę
To po kolei..
Mam RNS510.(jest polski lektor bo radyjko było już u "speców". Radio w menu wyświetla:
delivery part numer 1T0035680D
soft 3810
mapa- West Europe version 7011.
Ściągnąłem z chomika zarówno nowy firmware RNS 510 sw_ 3980NGTVF PL Lektor i Menu. BEZ AKTUALIZACJI GATEWAY.TVFREE jak i RNS 510 sw 3980DVF Lektor i Menu PL DVD-FREE bo chciałem zaktualizować soft aby mieć DVD w czasie jazdy...nagrałem obraz na płytę. Podczas instalacji pokazuje, że "łyka" soft i prawie pod koniec wyskakuje error VW. Tak jest zarówno na jednym jak i drugim sofcie. Oprogramowanie nagrywałem na różne płyty CD, DVD i jest to samo
. Nie wiem czy coś źle robię czy taki soft...ech.
Podobnie z mapą....chomik- V9 west Europe. Nagrałem obraz na DVD+DL. Podczas instalacji pokazuje komunikat w stylu "instalacja nawigacji - instaluj...czytaj z DVD" po czym jest error CD/DVD i d...
Mam do szanownych kolegów prośbę. Pokierujcie mnie "za roczkę". Może już macie sprawdzony soft no i powiecie (napiszecie) co i jak zrobić, żeby pokonać temat.
ps. Gateway już wymieniony na L.
RADIO PRZYJECHAŁO Z BELGII W KOMPLECIE Z AUTKIEM
Z góry dzięki za pomoc

To po kolei..
Mam RNS510.(jest polski lektor bo radyjko było już u "speców". Radio w menu wyświetla:
delivery part numer 1T0035680D
soft 3810
mapa- West Europe version 7011.
Ściągnąłem z chomika zarówno nowy firmware RNS 510 sw_ 3980NGTVF PL Lektor i Menu. BEZ AKTUALIZACJI GATEWAY.TVFREE jak i RNS 510 sw 3980DVF Lektor i Menu PL DVD-FREE bo chciałem zaktualizować soft aby mieć DVD w czasie jazdy...nagrałem obraz na płytę. Podczas instalacji pokazuje, że "łyka" soft i prawie pod koniec wyskakuje error VW. Tak jest zarówno na jednym jak i drugim sofcie. Oprogramowanie nagrywałem na różne płyty CD, DVD i jest to samo

Podobnie z mapą....chomik- V9 west Europe. Nagrałem obraz na DVD+DL. Podczas instalacji pokazuje komunikat w stylu "instalacja nawigacji - instaluj...czytaj z DVD" po czym jest error CD/DVD i d...

Mam do szanownych kolegów prośbę. Pokierujcie mnie "za roczkę". Może już macie sprawdzony soft no i powiecie (napiszecie) co i jak zrobić, żeby pokonać temat.
ps. Gateway już wymieniony na L.
RADIO PRZYJECHAŁO Z BELGII W KOMPLECIE Z AUTKIEM
Z góry dzięki za pomoc
Robson