Panowie, mam takie zapytanie od niedawna mam psa szczeniak jeszcze. Jak jadę z nim sam to na przdnim fotelu jedzie no i skubaniec mi numer wycią pawika pieknęgo strzelił... Wytarłem wszystko mokrymi chusteczkami zazwyczaj wystarcza ale nie tym razem.Polećcie jakąś pianke do tapicerki ewentualnie jakieś inne cudo.
Z góry dzięki.
osttry pisze:a mój dostał
na początek Dodo Jucie Limie Prime Lite
i na to wosk Coli 476
Pieknie Michal
wins28ton pisze:[...]Wytarłem wszystko mokrymi chusteczkami zazwyczaj wystarcza ale nie tym razem.Polećcie jakąś pianke do tapicerki ewentualnie jakieś inne cudo.
Z góry dzięki.
Czy ktos moglby polecic jakas maszyne polerska na wlasny uzytek? Jakosc za rozsadna cene oczywiscie...
Zaznacze ze znalazlem tu krotki watek poruszajacy ta sprawe ale moze chociaz 2 opcje zakupu lub jakies spostrzezenia z uzytkowania, na co zwrocic uwage przy zakupie (poza cena oczywiscie ). Mamy tu na forum osoby doswiadczone w KA wiec prosze o kilka zdan na ten temat.
Teraz jest - VW Touran 1.6 tdi, 105 KM, DSG (1T3)
Był VW Touran 1.9 tdi, 105 KM, DSG (1T1)
Oki dzięki za podpowiedzi na szczeście nie wali w aucie pawiem tylko plama została a raczej jakby rant po plamie.W każdym razie drażni to moje oko i muszę to usnąć.
Pozdrawiam
Osobiście używam 2 rodzajów APC.
1.Moc i siła w miarę bezpieczna dla użytkownika i powierzchni: BILT-HAMBER Surfex HD- od razu kupuj 5 litrów bo butelczyny z atomizerem raczej nie warto.
2. Delikatne i do wszystkiego głównie wewnątrz pojazdu ale stosuję w szerokim zakresie: VALETPRO INTERIOR ALL PURPOSE CLEANER.
PZDR
Dzieki chlopaki, a jak pachnie ten Surfex HD? Ujdzie, czy jakos chemicznie smierdzi?
W ogole to jestem pod wrazeniem tego srodka... poprzednie auto czyscilem woda z plynem, a jak je teraz APC wyczyscilem, to jak nowe jest... zona sprzedawac nie chce
...: Touran by Robcio :...
Mobil: President Johnny II ASC/Densei EC-2002/Sirio Turbo 5000
Baza: President Lincoln/Densei EC-2023/Sirio 827
PMR: Intek HT-460scr/Motorola T5522/Nagoya NA-771
>> SQ8KMY _ 161DKC475 <<
Zgodnie z zastosowaniem tez uzywam surfex na zewnątrz.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.