Nie mogę dojść źródła tego projektu, ale ostatnio w TV widziałem wypowiedź kogoś z ministerstwa, który mówił, że chcą wprowadzić bazę informacyjną dzięki której w przyszłym roku będzie można przy zakupie sprawdzić historię właścicieli samochodu oraz ewentualne szkody i historię ich napraw, a w następnym roku bazę dzięki której bez problemu po wpisaniu numeru VIN uzyskamy dane na temat przebiegu samochodu...
jak i z czym to się będzie jadło nie pamiętam, ale jak dla mnie mimo wszystko jest jakieś światełko w tunelu - ktoś słyszał o tym ?
Koniec kręcenia liczników?
-
- Użytkownik
- Auto:: Był Touran jest Jetta
- Imię:: Michał
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Koniec kręcenia liczników?
Wierzysz w zapewniania panów z ministerstwa? Sorry, ale życie pokazuje, że na Wiejskiej takie zapisy nie przechodzą od lat...Zwłaszcza wypowiedź jednego, czy drugiego pajaca w TV, nic nie warte deklaracje. Sorry, też czekam na takie uregulowania, ale klasa próżniacza pozbawia mnie złudzeń w tej krainie.
Był Touran 1,9 TDI
jest Octavia II FL 2,0 TDI CR 140km
jest Octavia II FL 2,0 TDI CR 140km
- marnon
- Zaawansowany
- Auto:: Golf V variant
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
chciałbym wierzyć, że ktoś się w końcu za to weźmie, może by się świadomość polaków odn. przebiegu powyżej 200tyś zmieniła...himi pisze:Wierzysz w zapewniania panów z ministerstwa? Sorry, ale życie pokazuje, że na Wiejskiej takie zapisy nie przechodzą od lat...Zwłaszcza wypowiedź jednego, czy drugiego pajaca w TV, nic nie warte deklaracje. Sorry, też czekam na takie uregulowania, ale klasa próżniacza pozbawia mnie złudzeń w tej krainie.
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
trzeba by pomyśleć aby zacząć w tym kierunku działać i zapewnić Klientom kupowanie aut z nie kręconymi licznikami, bo jak znam życie tutaj w PL to tutaj prawo służy po to aby przeszkadzać ludziom i utrudniać im życie a nie aby pomagało. A nasi zapasieni "osłowie" mają to głęboko gdzieś, tu łapóweczka tu na boku coś się wybuduje i tak leci kadencji a obiecać zawsze można.
- Chicken
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.9 BLS '06
- Imię:: Adam
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Pisałem o tym niedawno na Hyde Park w wątku ciekawostki z sieci :-P
Moim zdaniem nie przewidują tam stanu liczników tylko ogólnie wyposażenie itp.
Aby nie trafiały się rożne ulepy.
Moim zdaniem nie przewidują tam stanu liczników tylko ogólnie wyposażenie itp.
Aby nie trafiały się rożne ulepy.
...sometimes agressive , never depressive , always progressive...