Panowie...
Teraz już serio! TERMIN!!!
Pierdziulimy się z tym jak maluchy w piaskownicy!
Ustalmy coś w końcu!
Niech jarry wybierze coś i miejmy to z głowy! jarry oberkaj jaki termin największej grupie pasił, dobierz te z miejsca 2 i 3 i róbmy losowanie KONKRETNE w którym ustalimy w końcu coś, bo wiosna nas zastanie...
wszyscy marudzili ze poczatek maja im nie pasuje, a znowu czerwiec to tez nie... nie było wybory w głosowaniu duzego bo terminy w głosowaniu były tylko albo na poczatku maja albo w czerwcu... proponuje zrobić od nowa głosowanie i dac jeszcze jakis termin majowy w srodku albo pod koniec maja i wtedy juz na powaznie niech sie ludzie zastanowią...
a ja proponuję, żeby najpierw się zorientować w rezerwacjach w tych terminach co mamy podane u góry czy w miejscach które jarry zaproponował nie ma przypadkiem imprez typu śluby itp
sprawdzic tez jakis jeszcze inny termin majowy w srodku miesiaca iwtedy bedzie łatwiej wybierac w terminach, tak mi się wydaje przynajmniej
Eljot cos malo bedzie nas:(((( nie dasz rady zrealizowac swojego planu (napis:)
Nawiazujac do tematu juz zamknietego teraz wlasnie to widac. Na forum jest 660 osob a na zlot chetnych jest raptem 61 glosowalo a 22 pasuje opcja 4-5 maja.
A znajac zycie to jeszcze wielu odwola przyjazd.
Fajna by była opcja 3-5 maja ,taki jeden nocleg to tak mi się wydaje mało ale jak będzie tak to też spoko. Proponuję skrócić listę i pozostawić tylko te terminy na które jest więcej głosów ,osoby z pozostałych terminów niech się ewentualnie dopiszą do pozostawionych terminów ,co by było wiadomo ilu na pewno będzie.