oj tam oj tam.... dawno i nieprawda...Eljot pisze:A ja rozgryzłem to 75!
Taki cwany nie jesteś!!!
Po prostu mniej niż 0,75 l. nie wlewasz w siebie!
![]()
![]()
![]()
Od czego, skąd Nasze ksywki
- Misiek8010
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
U mnie Sprawa wygląda tak:
Dawno temu kolega wprowadzał mnie w kafejce w świat Counter-Strike'a i wpisał jako nick Misiek
Graliśmy wtedy na serwerze jego kolegi który się nazywał "Misioo & spoolka banditos team" którego nota bene po jakimś czasie zostałem jednym z administratorów
a 8010 to początek peselu który dodaję bo zazwyczaj samo "Misiek" jest zajęte 
Pozdrrr
Dawno temu kolega wprowadzał mnie w kafejce w świat Counter-Strike'a i wpisał jako nick Misiek
Graliśmy wtedy na serwerze jego kolegi który się nazywał "Misioo & spoolka banditos team" którego nota bene po jakimś czasie zostałem jednym z administratorów
Pozdrrr
-
strzalek777
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
A też wam pogawęduje. strzałek -to proste od nazwiska ,w dzieciństwie odziedziczyłem po starszym 'strzałka" ,ale jakoś strasznie mnie wkurzał rodzaj żeński .Pamiętam że walczyłem dosłownie i w przenośni o to aby mnie nazywano strzałek no i po paru latach wojny się przyjeło
.Teraz żeby nie żona i mama to wogóle bym zapomniał swego imienia
A no i 777 wzieło się z kombinacji dwóch czynników .Pierwszy to mój pierwszy login gdzieś nie pamiętam gdzie , ale próbowałem strzałek,strzałek1 itd w końcu po paru nieudanych próbach jak to ja uderzyłem wkurzony w klawiature i akurat wyszło 777777. Drugi to film Dzień świra jak Konrad ciągle znajdował te siódemki w swoim życiu (lubie ten film
) No i ja też znalazłem ich sporo w datach . Ale sie rozpisałem 
A no i 777 wzieło się z kombinacji dwóch czynników .Pierwszy to mój pierwszy login gdzieś nie pamiętam gdzie , ale próbowałem strzałek,strzałek1 itd w końcu po paru nieudanych próbach jak to ja uderzyłem wkurzony w klawiature i akurat wyszło 777777. Drugi to film Dzień świra jak Konrad ciągle znajdował te siódemki w swoim życiu (lubie ten film
Ostatnio zmieniony czw lut 02, 2012 17:17 przez strzalek777, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rafik
- Użytkownik
- Auto:: Passat 2007 2.0 140KM DSG
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Moja ksywka pochodzi jeszcze z lat dzieciństwa, wiadomo każdy na boisku musiał mieć ksywkę
więc i mi kumple wymyślili
tylko,że na początku miała być Rafiki a że to małpa z króla lwa
to mi się zbytnio to nie spodobało
więc urwaliśmy "i" po negocjacjach i tak już pozostało i trzyma się od lat 
TDI To Doch Idze
-
Chester
- Przeglądacz
- Auto:: Touran, 1.9 TDI BKC, 2006
- Imię:: Mariusz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Moja ksywka pochodzi od tego znanego wszystkim Geparda z TV
Kiedyś jak grałem często w COD'a (Call of Duty) to zawsze jadłem cheetos'y (serowe)
aż w końcu kolega mnie ochrzcił: "Chester nie jedz tylko graj...!!!" i tak się przyjęło. Nawet na każdym spotkaniu czy spocie obowiązkowo były cheetosy
Logowałem się na różnych forach vwśląsk, vwgolf itp. Często jest z dopiskiem Chester11-86
Pozdrawiam
Kiedyś jak grałem często w COD'a (Call of Duty) to zawsze jadłem cheetos'y (serowe)
Pozdrawiam