Na razie nie sprawdzałem nigdzie czy da się bez problemu wszystko przełożyć ale nie oczekuję specjalnych problemów. Niestety w jednym lusterku brakuje wkładu, czy wystarczy dokupić sam wkład grzany czy jeszcze może coś brakuje (może wywnioskujecie ze zdjęcia)?
Chcę za jednym zamachem po zdjęciu boczków z przednich drzwi zmienić głośniki na Hertz EV165, jeśli będzie potrzeba trochę wygłuszyć drzwi matą bitumiczną, zmienić sterowniki szyb i lusterek na te nowe od nowych lusterek i przełożyć lusterka. Więc pewnie dzień mi zejdzie

Jak się uda to obiecuję fotorelację i jakiś manualik dla potomnych

Trzymajcie kciuki, jak macie jakieś pomysły na czekające mnie być może rafy to pisać. Szczególnie kwestia wkładu mnie interesuje.
Tak to będzie wyglądać z grubsza

Lusterka i sterowniki

Reszta szpargałów do działań twórczych

Pytacie o numery części kratek nawiewu chromowanych, podaję zatem:
lewa - 1T0819703E VAL
środkowa - 1T1819728G VAL
prawa- 1T0819704E VAL
Drugie powtarzające się pytanie ile to kosztowało (lusterka, sterowniki, chromy, półki).
Dwa miesiące negocjowałem z gościem zakup, cena jest dla mnie satysfakcjonująca ale nie chcę mówić o szczegółach

Dla uzmysłowienia podaję wywoławczo ile gość chciał za to, od tego odejmijcie dobry rabat i jesteście w domu

Nawiewy lewy, prawy, przód z półką, lusterka (oświetlenie otoczenia, elek. składane, 13 pinowe), sterowniki do wersji 13 pinowej (udało mi się komplet od jednego auta uchwycić, niestety najczęściej lusterka są w jednej skrzynce, a sterowniki w ilości dużej w innej i za cholerę sprzedawca nie wie które to były od danego auta, oznaczenia dokładnej wersji sterownika są tylko na foliówce w którą jest nowy sterownik zapakowany więc jest to kłopot rozeznać się w wersji), włączniki szyb chromy, sterowanie lusterkiem, półka pod popielniczkę z klawiszami - razem 1700zł
W kalkulacji trzeba też uwzględnić sprzedaż pozostałości, liczę że lusterka po 100-150zł sprzedam, nawiewy ciężko powiedzieć 50zł??, półka z 80zł, sterowniki po 50-70zł czyli pi razy oko 550zł powinno wrócić. Ale jeszcze malowanie lusterek mi dojdzie, wkład do prawego już kupiłem, oryginał nowiutki z fakturą 60zł, aż sam się zdziwiłem że tak tanio