jarry pisze:zapewniam cię że usiądą, niekoniecznie w tej sekundzie bo są sprawy ważne i ważniejsze, sprawa gadżetów jest omówiona z grubsza, pozostały szczegóły
No właśnie Robert - jak zacząłem temat to okazuje się, że jednak coś tam myślicie. A mi chodzi o to, żeby nawet jeżeli jest to z grubsza omówione powiedzieć czy napisać. Każdy przecież zrozumie, że do idealnego rozwiązania się dochodzi ale może część osób zaangażowanych także się wypowie przykład kolegi Lock00 dorzucił zmianę została uwzględniona. Właśnie o takie działania mi chodzi, żebyście nie siedzieli/pisali/dzwonili - Sami tylko z grubsza pomysłami się podzieli na forum, a dzięki temu inni koledzy będą mieli wiedzę co się dzieje i także inne pomysły, które zrodzą się w dyskusji zostaną uwzględnione.
Stach
stach pisze:główną wartością naszego forum jest właśnie wysoce fachowa, kompetentna, i bezinteresowna pomoc i to czym teraz jest nasze forum zależało i będzie dalej zależało od każdego z nas.
Zgoda to jest bezcenne, ale zwróć uwagę na to. Że większość nowych korzysta i spada z forum, nie zostaje i tu jest "pies pogrzebany". Mamy ponad 3 tysiące użytkowników, którzy się zarejestrowali a teraz pytanie ilu aktywnie działa, czyli coś wnosi jakąś wartość dodaną, oprócz tego że rozwiązali problem. Ci co będą chcieli zostać bo zauważą, że forum jest dla nich źródłem bezcennej wiedzy to zostaną i po przeliczeniu dojdą do wniosku, że jednak się opłaca rocznie te 50 PLN wpłacić. Na tym skorzystamy my wszyscy jedni po forum się będzie rozwijało i będzie dostępniejsze. Zauważ, Ci co się identyfikują z forum czyli są już dłuższy czas albo od samego początku lub dołączyli później są pomagają itp. Więc nie widzę różnicy część dostępnych działów przecież będzie dostępna ogólnie będą mogli zadawać pytania i otrzymają odpowiedź ale np. dział własne modyfikacje już dla tych co dołożą się do wspólnej kasy.