prośba o opinie ewentualnych użytkowników huawei p6
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Re: prośba o opinie ewentualnych użytkowników huawei p6
no mnie nazwa kojarzy się z przyrodzeniem ( coś jak huśtanie wiadomo czym) - tak czy owak będzie musiał wystarczyć na kolejne kilka lat....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- MarcinW
- Przeglądacz
- Auto:: 2.0 TDI BKD 140KM HL '05
- Imię:: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Jak wrażenia z użytkowania po tych 2 tyg?
Marcin .W Touran 1T1H43 Highline 2.0 103kW/140KM Silnik BKD 16V (PD) Pompowtryski rocznik maj 2005r. Skrzynia 6 biegowa 02E DSG.
Touran BY MarcinW
ZWzPD
Touran BY MarcinW
ZWzPD
- aawol
- ____________________

jeszcze nie mam
.... w polsce ceny powalają zamówiłem u rodziny w usa..... jak dojdzie to się opowiem....
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol
- MarcinW
- Przeglądacz
- Auto:: 2.0 TDI BKD 140KM HL '05
- Imię:: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
To jak USA zamawiałeś to trzeba było brać Nexusa 5 taniej wychodzi niż ta P6, a mocniejsze komponenty ma zainstalowaneaawol pisze:jeszcze nie mam.... w polsce ceny powalają zamówiłem u rodziny w usa..... jak dojdzie to się opowiem....
Marcin .W Touran 1T1H43 Highline 2.0 103kW/140KM Silnik BKD 16V (PD) Pompowtryski rocznik maj 2005r. Skrzynia 6 biegowa 02E DSG.
Touran BY MarcinW
ZWzPD
Touran BY MarcinW
ZWzPD
-
kowallubin
- Początkujący
- Auto:: brak
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 4 razy
Re: Odp: prośba o opinie ewentualnych użytkowników huawei p
Dla chcących porównać telefony polecam ranking w programie atutu benchmark z Google play.
Moim skromnym zdaniem nexus4 ani hu.... Coś tam p6 nawet nie są konkurencją dla sgs3 nie mówiąc o sgs4 a jeśli już mowa o nexus5 (lg
G2) to raczej dużo ustępuje note3 który jest najpotężniejszym smartphone dostępnym na rynku.
http://www.techiesparks.com/2013/11/05/ ... ap6-antutu
Sgs3 tu osiąga wartość ok 20000 pkt
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Moim skromnym zdaniem nexus4 ani hu.... Coś tam p6 nawet nie są konkurencją dla sgs3 nie mówiąc o sgs4 a jeśli już mowa o nexus5 (lg
G2) to raczej dużo ustępuje note3 który jest najpotężniejszym smartphone dostępnym na rynku.
http://www.techiesparks.com/2013/11/05/ ... ap6-antutu
Sgs3 tu osiąga wartość ok 20000 pkt
- Remi82
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9TDI BLS DSG 2009r
- Imię:: Remik
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 13 razy
- Kontakt:
kowallubin, najmniej miarodajne jest porównanie telefonów przy pomocy benchmarków. A to z dwóch prostych powodów. Po pierwsze niektórzy producenci telefonów stosują specjalne boosty które przyspieszają pracę telefonu podczas testowania benchmarków. Robią to poprzez nie zmniejszania napięcia na procesorach podczas jego dużych obciążeń, powoduje to jego równa wysoką pracę co daje wysokie wyniki w benchmarkach. Gdyby telefon pracował by dłużej na tak wysokich napieciach to by się poprostu ugotował gdyż jego procesory przy tak wysokich obciążeniach wytwarzają bardzo dużo ciepła. Najwyższy stopień wtajemniczenia w tych praktykach posiada Samsung.
Druga kwestia jest taka że benchmarki nie mówią o jakości telefonu a o jedynie o jego mocy obliczeniowej.
-
kowallubin
- Początkujący
- Auto:: brak
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 4 razy
Myślę że to jedyne możliwe nie organoleptycznie porównanie działania takiego urządzenia. I myślę że Samsung zostawia konkurencję daleko w tyle.
- aawol
- ____________________

nie wiem co to te benchmarki.... dla mnie istotne jest żeby telefon dobrze działał ( nie zawieszał się, reagował na dotyk), żeby pasował mi do ręki ( dlatego powyżej 5 cali to dla mnie już za dużo bo zazwyczaj obsługuję jedną ręką), żeby był starannie wykonany ( tu metalowa obudowa P6 bije na głowę wszystko oprócz iphona) i na końcu żeby był zwyczajnie ładny design ( lubię proste linie ).
Znając życie nie wykorzystam nawet połowy technicznych możliwości telefonu- ilość procesorów, ramu i gigabajtów ma dla mnie marginalne znaczenie, jestem prosty chłop i lubie proste rzeczy
Znając życie nie wykorzystam nawet połowy technicznych możliwości telefonu- ilość procesorów, ramu i gigabajtów ma dla mnie marginalne znaczenie, jestem prosty chłop i lubie proste rzeczy
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol