Galaxy note 3

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
Marekk
Specjalista
Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
Imię:: Marek
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 30 razy

Galaxy note 3

Post autor: Marekk »

Witam moje pytanie brzmi czy ktoś z forum korzysta z tego smartfona?
Sprzedałem swoje SGS3 i zamierzam kupic coś nowego i zastanawiam się nad LG G2 i note 3 5.7 lte ;)
Awatar użytkownika
hubert222
Zaawansowany
Auto:: Touran 2004 1.9 TDI AVQ
Imię:: Hubert
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 48 razy

Re: Galaxy note 3

Post autor: hubert222 »

Witam, ja posiadam note 3 - zresta mialem tez 1 i 2 i dla mnie bajka ;) Wyswietlacz rewelacyjny, procek, 32 GB pamieci i 3GB ramu (2,7 do wykorzystania) robi swoje :) Wykonanie bardzo przyzwoite i fajna tylna klapka na ktorej w ogole nie widac sladow palcow. Aparat moze nagrywac filmy w 4k, a opcja full hd z 60 klatkami na sekunde jest rewelacyjna. Po aktualizacji do androida 4.4.2 (kit kat) chodzi jeszcze lepiej :) LTE testowalem z plusa, sam korzystam z orange free na karte i nie widze chyba lepszej oferty jezeli chodzi o internet w telefonie :) (w sumie z doladowan uzbieralo mi sie juz ok 50GB do wykorzystania ;) ) Takze smialo polecam :)
Awatar użytkownika
Remi82
Przeglądacz
Auto:: 1.9TDI BLS DSG 2009r
Imię:: Remik
Podziękował: 19 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy
Kontakt:

Re: Odp: Galaxy note 3

Post autor: Remi82 »

Powiem ci tak największa zaleta Nota jest również jego największą wadą. A mianowicie rozmiar który jest genialny podczas pracy lub zabawy na kanapie czy wygodnym fotelu. Schody zaczynają się podczas aktywnego spędzania czasu(nad wodą, na rowerze, na grillu u znajomych itd), próby obsługi go w takich warunkach skutecznie potrafią doprowadzić do frustracji. Note to geniusz w czystej postaci ale nie dla każdego.
Awatar użytkownika
aawol
Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
Imię:: Andrzej
Podziękował: 83 razy
Otrzymał podziękowań: 126 razy

Post autor: aawol »

jako codzienny telefon jest zbyt duży, jako ekran doskonały. sprawdź jak leży w ręce , na ile wygodnie będzie się obsługiwać, mnie nie pasuje bo potrzebuję obydwu rąk żeby obsłużyć. No i podstawa do czego i gdzie będziesz go używał...
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę

auto touran aawol
Awatar użytkownika
Marekk
Specjalista
Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
Imię:: Marek
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 30 razy

Post autor: Marekk »

Dzieki panownie za opinnie :piwo: powiem tak wielkosc mi nieprzeszkadza przyzwyczaiłem się do dużych tel zależy mi ady bateryjka wytrzymała 24 h pracy :> przegladam dużo youtube ,stron www oraz google maps i navigacji niezbedne narzedzie w pracy teraz korzystam z SG3 niema tragedi ale przydało by sie coś wiekszego szybszego a przedewszystkim by bateryjka starczała na dłużej.... a technicznie nie mam możliwosci korzystania z tabletu i fonu jednoczesnie bo musiał bym nosić urzadzenia cały czas przy sobie ;)troche to kłopotliwe.
:) w takim razie wybór jest oczywisty :super: .
Awatar użytkownika
Muti
Władca postów
Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
Imię:: Mateusz
Podziękował: 75 razy
Otrzymał podziękowań: 365 razy

Post autor: Muti »

Używam SGS4 i jest konkret :oki: Notem bawiłem się kilka dni,ale za duży jak dla mnie :) Może warto zaczekać miesiąc i SGS5 kupić? :roll:
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy :)
Awatar użytkownika
Misiek8010
Użytkownik
Auto:: Touran
Imię::
Otrzymał podziękowań: 6 razy

Post autor: Misiek8010 »

Ja też używam SGS4 i powiem tak - chyba najlepsza bateria w smartfonie o takich rozmiarach. Bez problemu wytrzymuje 2 dni używania przy włączonym WiFi i innych wodotryskach.
sirtomash
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: sirtomash »

Hej,

A myślałeś o Nocie z Gear'em ?
Awatar użytkownika
Remi82
Przeglądacz
Auto:: 1.9TDI BLS DSG 2009r
Imię:: Remik
Podziękował: 19 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy
Kontakt:

Re: Odp: Galaxy note 3

Post autor: Remi82 »

Gear to nie jest nawet gaget to tylko szpanerski bajer i nic więcej. Jego funkcjonalność jest bardzo ograniczona, liczą sobie za niego jak za złoto a spróbuj umyć w nim ręce.

Mały Nerd from ATARI GT
ODPOWIEDZ