III Ogólnopolski Zlot TKP 2014 - propozycje lokalizacji
- marcin975
- Zaawansowany
- Auto:: VW PASSAT B7 2.0 TDI
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 47 razy
Re: III Ogólnopolski Zlot TKP 2014 - propozycje lokalizacji
Panowie nie stwarzajmy sobie zbędnych problemów
wystarczy ,że życie nam tego dostarcza w nadmiarze. To forum ma nas łączyć a nie dzielić
Po to jest ten zlot ,żeby się spotkać i miło spędzić czas
Pozdrawiam.
Touran był i się zmył 
- Remi82
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9TDI BLS DSG 2009r
- Imię:: Remik
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 13 razy
- Kontakt:
Re: Odp: III Ogólnopolski Zlot TKP 2014 - propozycje lokaliz
Niemam stażu wymaganego do głosowania ale chcę przyjechać na zlot więc pozwoliłem sobie zagłosować. Jeżeli mój głos nie będzie się liczył to się nie obraże. 
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Re: Odp: III Ogólnopolski Zlot TKP 2014 - propozycje lokaliz
Nikt nie tworzy tutaj problemów. Chodziło mi tylko o to, że u nas w regionie jest chętnych ok. 15 "samochodów" i się boję że jak zagłosują a później ktoś odpadnie to będzie afera ze głosowali tylko po to żeby wybrać miejsce. O nic więcej mi nie chodziło. 
------------------------------
Naszkryklołech to z mojego fona co mo Tapatalk i kery stoi w antryju na byfyju kole szklonki tyju
Naszkryklołech to z mojego fona co mo Tapatalk i kery stoi w antryju na byfyju kole szklonki tyju
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Uwierz mi, ze mam na głowie poważniejszy temat, niż to...LYJO pisze:niko02 z tym wypadkiem toś pojechał
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
a po co sie bac na zapas... a od siebie dodam, że nawet bym tak nie pomyslał żeby robic z tego aferę...LYJO pisze:Chodziło mi tylko o to, że u nas w regionie jest chętnych ok. 15 "samochodów" i się boję że jak zagłosują a później ktoś odpadnie to będzie afera ze głosowali tylko po to żeby wybrać miejsce.
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Dodi, dmucham na zimne 
- Królewna
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 2.0TDI 177KM 2013
- Imię:: Królewna
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
A kolega Jarry swoje! Ale to chyba taki nasz sport narodowy (szczególnie popularny w niektórych regionach Polski), żeby się do wszystkich przyp....niczać. Nic się nie martw Lyjo, niektórzy po prostu tak mają
Miłego, spokojnego, przepełnionego miłością i wzajemnym szacunkiem popołudnia życzę wszystkim z pracy.
K
Miłego, spokojnego, przepełnionego miłością i wzajemnym szacunkiem popołudnia życzę wszystkim z pracy.
K
- Dodi
- Władca postów
WTF ?Królewna pisze: Ale to chyba taki nasz sport narodowy (szczególnie popularny w niektórych regionach Polski), żeby się do wszystkich przyp....niczać. Nic się nie martw Lyjo, niektórzy po prostu tak mają![]()
- Królewna
- Przeglądacz
Aaaa no nic. Tak po prostu widzę z perspektywy, że są miejsca, gdzie naród bardziej zadziorny i takie gdzie mniej. A mam do czynienia z ludźmi na bierząco z racji zawodu
Tam gdzie jeden nie widzi problemu, drugi zrobi z igły widłi i jeszcze postraszy Cię sądem, prokuraturą i wszystkimi świętymi
Tam gdzie jeden nie widzi problemu, drugi zrobi z igły widłi i jeszcze postraszy Cię sądem, prokuraturą i wszystkimi świętymi
- Dodi
- Władca postów
ale że tak sie zapytam jeszcze raz, do czego to chcesz przylepić? bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi...mieliśmy sie jasno wypowiadać...Królewna pisze:Aaaa no nic. Tak po prostu widzę z perspektywy, że są miejsca, gdzie naród bardziej zadziorny i takie gdzie mniej. A mam do czynienia z ludźmi na bierząco z racji zawodu![]()
- Królewna
- Przeglądacz
A no do tegojarry pisze:LYJO niesamowite, podaoba ci się coś co zaproponowałem
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Obiegowa opinia o której piszesz jest zdecydowanie inna co do zadziorności, niż masz zakodowane...Królewna pisze:Aaaa no nic. Tak po prostu widzę z perspektywy, że są miejsca, gdzie naród bardziej zadziorny i takie gdzie mniej. A mam do czynienia z ludźmi na bieżąco z racji zawodu
Tam gdzie jeden nie widzi problemu, drugi zrobi z igły widły i jeszcze postraszy Cię sądem, prokuraturą i wszystkimi świętymi
BTW poprawiłem błędy ortograficzne w cytacie.
- Dodi
- Władca postów
w sumie masz racje... jakbym wnikał to musiałbym tu wiele osób wywołac do tablicy, a jak wiadomo moja natura jest mało konfliktowa...jarry pisze:ehh..., Dodi nie wnikaj, wszystko Królewna napisała dobrze...
to tyle co miałem do powiedzeniaKrólewna pisze:Ale to chyba taki nasz sport narodowy (szczególnie popularny w niektórych regionach Polski), żeby się do wszystkich przyp....niczać
- Królewna
- Przeglądacz
Serdeczne dzięki Niko za poprawkę. Rzeczywiście jak coś biegnie to jest bieżące, ale jak już pisałam jestem jednym okiem w robocie.
Wszystkich, którzy poczuli się dotknięci żenującym poziomem mojej ortografii z serca przepraszam.
Gorące pozdrowienia dla wszystkich, szczególnie dla Jarrego
-- Wt lut 11, 2014 15:06 --
A może obok funkcji rzecznika utwórzmy funkcję kontrolera czystości języka używanego na forum??? Chyba miałby niezłą fuchę, z tego co się przez te parę tygodni zorientowałam
Mój typ: Niko!!!
Wszystkich, którzy poczuli się dotknięci żenującym poziomem mojej ortografii z serca przepraszam.
Gorące pozdrowienia dla wszystkich, szczególnie dla Jarrego
-- Wt lut 11, 2014 15:06 --
A może obok funkcji rzecznika utwórzmy funkcję kontrolera czystości języka używanego na forum??? Chyba miałby niezłą fuchę, z tego co się przez te parę tygodni zorientowałam
- Dodi
- Władca postów
Królewna pisze: Ale to chyba taki nasz sport narodowy (szczególnie popularny w niektórych regionach Polski), żeby się do wszystkich przyp....niczać.
i kto tu sie przypiernicza? szkoda, ze umiecie w kims znaleść jakieś wady i wypomnieć ale oczywiscie nie widząc swoich, bo po co...Królewna pisze:A może obok funkcji rzecznika utwórzmy funkcję kontrolera czystości języka używanego na forum??? Chyba miałby niezłą fuchę, z tego co się przez te parę tygodni zorientowałam