RCD510 z Chin
- marnon
- Zaawansowany
- Auto:: Golf V variant
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Re: RCD510 z Chin
fajne to radyjko tylko bałbym się o "fanów cudzych rzeczy" czy aby przez przypadek nie rozpędzili się i postanowili przygarnąć sobie kiedyś takie moje radyjko bo wygląda jak navi...
-
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Tomku ja bym się zastanowił... wiem ze cena kusi...
Ale codzinnie mam styczność z "chinolami" idealnymi kopiami dany sprzętów elektronicznych, z zewnątrz wszystko ładnie... lecz żywotność , i poziom np ścierania się elementów i dużo innych rzeczy jest masakryczny...
, kolega ostatnio się uparł że chce tel. "chiński" idealna kopia , dostał dwa
,drugi w gratisie ,a dlatego że bateria może paść szybko, to zamiast drugiej zastępczej przysłali mi drugi zestaw
, ja mam taki sam telefon orginalny... ma 6 rok, on 2 miesiące i już niedługo będzie miał w takim samym stanie jak ja... no ale on jeszcze ma zapas drugi 
Ale codzinnie mam styczność z "chinolami" idealnymi kopiami dany sprzętów elektronicznych, z zewnątrz wszystko ładnie... lecz żywotność , i poziom np ścierania się elementów i dużo innych rzeczy jest masakryczny...

- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Chińczycy potrafią zrobić zarówno bardzo dobre produkty jak i chłam - wszystko zależy od ceny. Pracowałem przy imporcie i normą były pytania za ile chcemy kupić. O wszystkim decyduje ile to ma kosztować. Sam mam kilkuletni laptop lenovo - chińczyk wypisz wymaluj - działa i wygląda jak nowy. Miałem też chińską heblarkę ręczną - padła po 2 dniach roboty...
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Nie - jest napisane na nim ThinkPad..... no ale wiemy co to za sztuka zresztą czerwonego guziczka nie zamieniłbym na nic.... idealnie mi pasuje . sorry za Ot
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol
- wachu
- Użytkownik
- Auto:: 2.0tdi dSG '12
- Podziękował: 14 razy
- Otrzymał podziękowań: 38 razy
ale to firmuje delphi - jakość powinna być ta sama co bosch - nie jest to podróbka, bo widział ją VCDS - normalnie można kodować kamerę itp.
co innego nawigacje dedykowane - z tym bywa różnie, ale rozrzut cen jest też bardzo duży
od 900 - 2500 zł, miałem dwie w różnych cenach, każda miała inne zalety i inne wady, teraz mam coś co ma udawać ori - ma menu podobne, CAN działa, RDS jest, automapa chula, tak to wyglada :

jest to średnia półka - ok 1500zł
co innego nawigacje dedykowane - z tym bywa różnie, ale rozrzut cen jest też bardzo duży
od 900 - 2500 zł, miałem dwie w różnych cenach, każda miała inne zalety i inne wady, teraz mam coś co ma udawać ori - ma menu podobne, CAN działa, RDS jest, automapa chula, tak to wyglada :

jest to średnia półka - ok 1500zł
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
wachu ładna bestyjka a najważniejsze, że wszystko bangla!
U mnie minie jeszcze sporo czasu zanim radyjko wymienię...

U mnie minie jeszcze sporo czasu zanim radyjko wymienię...

- wachu
- Użytkownik
lock00, ja też wracam do tego rozwiazania, bo musze sprzedać radyjko na razie w celu innych modów ;p
i wracam do rcd510 z chin
i wracam do rcd510 z chin
- wachu
- Użytkownik
TAK, już mialem i wiem, że wartojeżu pisze:Będziesz kupował takiego np jak z linku?wachu pisze:rcd510 z chin
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Jeżu to daj cynka ile to by wyniosło na złocisze (z wysyłką) może i ja się zdecydujęjeżu pisze:Będę zamawiał ale w okolicach początku marca....

- adas110780
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9tdi, BKC, 2004
- Imię:: Adam
- Podziękował: 12 razy
ok.160usd, czyli ok.500plnGioW pisze:Jeżu to daj cynka ile to by wyniosło na złocisze (z wysyłką) może i ja się zdecydujęjeżu pisze:Będę zamawiał ale w okolicach początku marca....
Czyli panowie, jakie końcowe zdanie, chyba warto? Bez tego RDS-a da się przeżyć? W sumie to w zamian mamy wyjścia USB i kamerę. Nie mogę się zdecydować, choć pewnie i tak więcej będę z pendriva korzystał niż z radia.