podgrzewanie luster - jak uruchomić
- tipos
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
podgrzewanie luster - jak uruchomić
Mam wrażenie że nie umiem włączyć podgrzewania luster. wczoraj wyjełem wkład i z próbówka sprawdzałem czy dochodzi zasilanie i nic. Zmieniałem położenie kółka lusterek, naduszałem, na pozycji 0 przesuwałem w strone ikonki podgrzewania, manipulowałem zapłonem, odpalałem a nawet próbowałem wciskać ogrzewanie tylnej szyby. Ktoś wie co moze być?
1.9 tdi 2007
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 117 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 117 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
-
mirek1966
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Witam. Nie grzeje mi lewe lusterko (prawe grzeje). Po podłączeniu pod komputer pokazuje błąd - przerwa elektryczna. Czy miał ktoś taki problem? Gdzie jest najbardziej prawdopodobna usterka? Czy powinienem zacząć od rozebrania lusterka czy tapicerki drzwi? A może w Touranie jest podobny problem jak w Sharanie i przyczyny powinienem szukać połączeniu drzwi i słupka? Proszę o pomoc i podpowiedzi.
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
nie musi być idealnie dopasowana... ja kupowałem matę, którą mozna było docinać pod wymiar... zobacz od passata- maja podobne lusterka...mirek1966 pisze: Na Allegro szukałem maty grzewczej, ale nie widzę do Tourana. Czy wie ktoś gdzie kupić pasująca do Tourana mate grzewczą?
w ASO kupić jedynie cały wkład za ok 70 zł...
-
peterb
- Władca postów
- Auto:: 1.4 TSI DSG HL 2016
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 16 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Zobacz w intercarsie. Mają zamienniki do tourana za 35 zeta ( wkład lustra ). Według numeru z etki wkład lusterka do mojego kosztuje 240 zeta w ASO
Ostatnio zmieniony pn sty 02, 2012 23:43 przez peterb, łącznie zmieniany 1 raz.
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Czasami jak pogrzebiesz kupisz oryginał lusterko nawet za 50zł . Ja miałem odczynienia z takim chłamem . jak stykałem lud na lusterku niechcąco stuknąłem w lusterko kupiłem taki chłam na krawędziach było widoczne ciecie z przerwami a było wklejone w oryginalny plastik i mata grzewcza była oryginalna a lusterko wycięte. Założyłem nie równo grzało a po jakimś czasie zobaczyłem zacieki w lusterku miedzy szkłem a plastikiem tak wiec pocałowało śmietnik .
Tu widać ze oryginał
http://allegro.pl/wklad-lusterka-vw-tou ... 46335.html
Ale można znaleźć tak jak pisałem za 50zł . Warto zainwestować niż 2 razy zapłacić i mieć problemy
Tu widać ze oryginał
http://allegro.pl/wklad-lusterka-vw-tou ... 46335.html
Ale można znaleźć tak jak pisałem za 50zł . Warto zainwestować niż 2 razy zapłacić i mieć problemy
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam