Koszulki (polówki) klubowe - luźny temat
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Sytuacja Panowie wygląda następująco.
JUTRO ZAMAWIAM KOSZULKI !
Liczę na to, że słowo obiecane przez chelesa i marcina77, że przelewy poszły w piątek a nie zostały jeszcze zaksięgowane dotrą jutro.
Z listy wypada użytkownik Adrian93, z którym nie ma kontaktu bo na forum nie zagląda.
Podsumowując 45 koszulek zamówiło 27 forumowiczów (w tym jeżu, który już ją ma).
Mam nadzieję, że dostanę jutro pozytywna odpowiedź z hurtowni, że mają wszystko na stanie i w tym tygodniu mi to przygotują. Zrobienie nadruków to już tylko formalność.
Jako, że nie było żadnych uwag co do podsumowani, które mieliście na bieżąco na forum uważam, że wszystko tam wpisane jest OK i można przystępować do pracy
W tym temacie będę Was informował o bieżącej sytuacji !

Liczę na to, że słowo obiecane przez chelesa i marcina77, że przelewy poszły w piątek a nie zostały jeszcze zaksięgowane dotrą jutro.
Z listy wypada użytkownik Adrian93, z którym nie ma kontaktu bo na forum nie zagląda.
Podsumowując 45 koszulek zamówiło 27 forumowiczów (w tym jeżu, który już ją ma).
Mam nadzieję, że dostanę jutro pozytywna odpowiedź z hurtowni, że mają wszystko na stanie i w tym tygodniu mi to przygotują. Zrobienie nadruków to już tylko formalność.
Jako, że nie było żadnych uwag co do podsumowani, które mieliście na bieżąco na forum uważam, że wszystko tam wpisane jest OK i można przystępować do pracy

W tym temacie będę Was informował o bieżącej sytuacji !
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Panowie i Pani
Jak coś zamawiam i się decyduje to kupię. Przelew poszedł. W piątek mój antywirus "wydarł" się że miałem próbę włamu. Stawiałem system jeszcze raz. Dla pewności przelew zrobiłem z pracy z innego kompa.
A tak a propo koszulek. Dzisiaj byłem w serwisie i widziałem koszulki. Zgadnijcie ile za sztukę ( taki sam fason ) 190 PLN za sztukę. Dzięki Olkowi mam 2 w cenie jednej. Nick na tshircie bezcenny :-)
[/list]
Jak coś zamawiam i się decyduje to kupię. Przelew poszedł. W piątek mój antywirus "wydarł" się że miałem próbę włamu. Stawiałem system jeszcze raz. Dla pewności przelew zrobiłem z pracy z innego kompa.
A tak a propo koszulek. Dzisiaj byłem w serwisie i widziałem koszulki. Zgadnijcie ile za sztukę ( taki sam fason ) 190 PLN za sztukę. Dzięki Olkowi mam 2 w cenie jednej. Nick na tshircie bezcenny :-)
[/list]
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
byś przysłał świeżą rybkę to byś miałQQRYDZA pisze:w kwesti formalnej--DLACZEGO JEŻU JUŻ MA KOSZULKE A JA NIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
????

jeżu dostał "prototyp", który stał się oficjalnym gadżetem

cheles i marcin77 wpłacili pieniądze więc po za Adrianem93 są wszyscy i można działać.
Doszedł jeszcze jeden spóźnialski i dopisujemy go do listy: FIGOL - XXL męska - granatowa

-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
Dzięki LYJO! PrzegapiłemLYJO pisze:Odpowiedź na to pytanie znajdziesz > TU <CzarnaInez pisze:Koszulki dobre na ciepłe dni a na zimę może polary klubowe?