Podaj VIN na PW,to zobaczę.
jaka w morde półoś..Muti pisze:Zobaczę dlaczego jestWygląda na to,że jeszcze półoś dojdzie.. Ja dorwalem swoją za 100zł z KW
Byłem u nich... zaproponowali mi naprawę w cenie 4000 plnstach pisze:nie pisałem szybciej bo nie było mnie w kraju
mogę ci zaproponować warsztat do skrzyni
jest to firma która od dawna zajmuje się automatami i jest tam jeden gościu naprawdę ogarnięty
co prawda specjalizowali się zawsze w automatach mercedesa no ale kiedyś 80% automatów na rynku to były merole
zdecydowana większość taksówkarzy tam właśnie naprawiała swoje automaty
ja osobiście dopiero w touranie mam styczność z automatem i własnych doświadczeń z tym warsztatem nie mam
jedyne co u nich robiłem to wymiana oleju w DSG i tu tak (olej 5l - 250, filtr - 100, wymiana - 150)
całość 500 na dzień 11-07-2013
fakt nie zmienili podkładki bo akurat im zbrakło ale mnie o tym poinformowali
ich strona http://www.automatikserwis.pl/
z tym że od jakiegoś czasu zmienili miejsce na ul. osada kolejowa
az takich róznic wielkich róznic to nie ma... do używki dolicz jeszcze koszt przekładki i oleju + filtrastach pisze:w takim razie opcja z używką zdecydowanie tańsza a i części ze swojej będziesz mógł pogonić co sprawi że twój koszt przybliży się do zera
I to jest jeszcze większy problem i loteria jak z używką....transporter0 pisze:Wybrać tylko dobry warsztat i robić