kamyk proszę wpisz się w odpowiednim dziale.
(Link w mojej stopce.)
Emblemat do Caddy cały czas jest w fazie produkcji.
Niestety robił mi to kolega z którym nie mam zbytnio teraz kontaktu a ja CORELu jestm jak by to powiedzieć deczko zieloniutki.
Ale spoko, obiecałem, to będzie!
Już zapisałem się w wątku. Jeśli chodzi o wlepę typu "Caddy" to nie wiem czy to nie będzie trochę dziwnie wyglądało, jak się tak zastanowię, ponieważ nad napisem Caddy na tylnej klapie jest mało miejsca i wlepa wyląduje zaraz pod szybą. Przymierzę normalną wlepę i sprawdzę jak to leży.
Dzięki.
Niestety nie udał mi się plan...
A więc w weekend robię i w przyszłym tygodniu wysyłka
Naklepane z mojego S3
-- 18 lut 2014, o 21:56 --
Poszły na ploter.
Sorki wpierw brak miejsca w planie dnia kolegi, potem moja 2 tygodniowa choroba...
grzegomir -OK
Królewna -Wysyłka 20.02.2014
polew -Wysyłka 21.02.2014
gabi10 -OK
MiroslawT1 -Wysyłka 20.02.2014
Przemek -Wysyłka 21.02.2014
Jaro-J -Wysyłka 20.02.2014
DGW -OK
Ostatnio zmieniony czw mar 06, 2014 00:24 przez Eljot, łącznie zmieniany 4 razy.
patrze jakiś pan kreci się koło skrzynki... później ja zaglądam no i jest... eljot irytuje mnie twój sposób wklejania zdjęć nie wiem czy będę z nim walczył
-- 24 lut 2014, o 17:54 --
udało się ze zdjęciem jednak nie takie trudne... dziś wlepa ląduje na samochodzie... takie pytanie jak w razie czego ją usunąć??
Już się zaczynałem denerwować ale dziś doszła i nie przez Pocztę jak myślałem tylko przeze mnie Jakimś cudem podałem zły kod pocztowy
Eljot podziękował Jak tylko wlepa trafi na auto nie omieszkam się pochwalić (trzeba tylko doszorować auto po zimie )