VW Touran prośba o sprawdzenie
-
- Kandydat
- Auto:: przed zakupem
- Imię:: Maciej
- Podziękował: 1 raz
VW Touran prośba o sprawdzenie
Witam,
Przez swoją niekompetencję, prośbę o sprawdzenie auta podałem w temacie dotyczącym innego auta. Podaję link do ogłoszenia na alledrogo. Na co można zwrócić uwagę to podejrzanie niska cena auta i niewielki (jak na cenę i rok) oraz mocno taksówkowy kolor auta. Oferta ciekawi mnie tym bardziej, że auto stoi niemal po sąsiedzku, więc nie muszę jechać na drugi koniec kraju aby je obejrzeć. Po rozmowie telefonicznej, sprzedawca szczery, wzbudzający zaufanie. Twierdzi że zmieniał rozrząd przy 100kkm i twierdzi że bezpiecznie byłoby to zrobić po 60-75kkm, choć wydaje mi się to stosunkowo wcześnie, to nie jest to jakiś wielki problem czy koszt....
link do ogłoszenia: http://www.allegromat.pl/aukcja155876
na VIN oczekuję, jak tylko dostanę dodam do tematu.
Proszę zmień link na allegromat!- więcej przeczytasz w ZASADNIKU
Przez swoją niekompetencję, prośbę o sprawdzenie auta podałem w temacie dotyczącym innego auta. Podaję link do ogłoszenia na alledrogo. Na co można zwrócić uwagę to podejrzanie niska cena auta i niewielki (jak na cenę i rok) oraz mocno taksówkowy kolor auta. Oferta ciekawi mnie tym bardziej, że auto stoi niemal po sąsiedzku, więc nie muszę jechać na drugi koniec kraju aby je obejrzeć. Po rozmowie telefonicznej, sprzedawca szczery, wzbudzający zaufanie. Twierdzi że zmieniał rozrząd przy 100kkm i twierdzi że bezpiecznie byłoby to zrobić po 60-75kkm, choć wydaje mi się to stosunkowo wcześnie, to nie jest to jakiś wielki problem czy koszt....
link do ogłoszenia: http://www.allegromat.pl/aukcja155876
na VIN oczekuję, jak tylko dostanę dodam do tematu.
Proszę zmień link na allegromat!- więcej przeczytasz w ZASADNIKU
Ostatnio zmieniony pn mar 17, 2014 13:04 przez Maciejoo, łącznie zmieniany 2 razy.
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Re: VW Touran prośba o sprawdzenie
Kolego nic łatwiejszego.
W Łukowie mieszka Dodi
Sprowadza Tourany, w temacie jest oblatany.
Myślę, że za dobrą flachę przejrzycie auto od podszewki i rozwiejecie razem wszystkie wątpliwości.
Na miejscu (Łuków) jest jeszcze kolega quatro.serwis, który zajmuje się podwoziem, więc razem na pewno coś zdziałacie.
W Łukowie mieszka Dodi
Sprowadza Tourany, w temacie jest oblatany.
Myślę, że za dobrą flachę przejrzycie auto od podszewki i rozwiejecie razem wszystkie wątpliwości.
Na miejscu (Łuków) jest jeszcze kolega quatro.serwis, który zajmuje się podwoziem, więc razem na pewno coś zdziałacie.
-
- Kandydat
niko02
Dzięki! Auto jednak nie stoi w Łukowie tylko w Konstancinie, a mi z Kabat tam bardziej niż blisko. Jeśli więc 'za dobrą flaszkę' ktoś z Warszawy pomoże to chętnie się zapoznam!
Dzięki! Auto jednak nie stoi w Łukowie tylko w Konstancinie, a mi z Kabat tam bardziej niż blisko. Jeśli więc 'za dobrą flaszkę' ktoś z Warszawy pomoże to chętnie się zapoznam!
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
Ten samochód stał co najmniej od jesieni w róznych częściach miasta z wielkim szyldem sprzedam... teraz widzę ze jest w konstancinie... wczesniej jego cena była początkowo 21 tys. bodajże, potem dłuższy czas utrzymywała sie 18 tys. a teraz widzę, że zeszli do 15900... co tu moża wiecej powiedziec - typowe TAXI, bliżej go nie ogladałem wiec wiecej nie powiem...
-
- Przeglądacz
- Auto:: Golf & Passat
- Imię:: Jurek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Kolor nie jest mocno taksowkowy, tylko po prostu taksowkowy
a przebieg to mozesz sobie wsadzić miedzy bajki, bo takie taxi potrafi robić po 100tys km rocznie na "służbie", więc kwestia tego jak dawno sprowadzony, czyli ile km wykręcil za granica. Bo przebieg z ogłoszenia to mogl mieć jak miał 2 lata.
I fotele to oczywiście nie skóra tylko skaj:)

I fotele to oczywiście nie skóra tylko skaj:)
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Ale tu nie ma co nawet się fatygować, chyba że bardzo chcesz wierzyć w to co napisane przez sprzedawcę/oszusta.Maciejoo pisze:Dodi
Wielkie dzięki!
Mimo wszystko może podjadę i kopnę w koło.
Oto prawdziwe przebiegi taxi:
Taxi 1
Taxi 2
-
- Kandydat
A oto i jego vin. Jeśli ktoś z szanownych użytkowników ma możliwość ku przestrodze innych wyczytać cos z vinu to bardzo proszę:
WVGZZZ1TZ6W018059
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
i co, byłeś kopnąć w koło?Maciejoo pisze:A oto i jego vin. Jeśli ktoś z szanownych użytkowników ma możliwość ku przestrodze innych wyczytać cos z vinu to bardzo proszę:WVGZZZ1TZ6W018059

-
- Kandydat
@up
Jeszcze nie
i już się nie wybieram, ale skoro mamy odradzać to może po wujku guglu ktoś tu kiedyś trafi i dowie się prawdy o tym aucie...

- JEDARO
- Expert
- Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
- Imię:: Darek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 518 razy
z ciekawości wpisałem do wujka ale nasze forum nie wyskoczyło dziwne trochę 

-
- Kandydat
Być może przez użycie pola "code"
wpiszę tu 'na ostro' i zobaczymy wtedy. Czasem wujek potrzebuje 24 godzin na złapanie wszystkiego i zapisanie tego u siebie.
WVGZZZ1TZ6W018059
wpiszę tu 'na ostro' i zobaczymy wtedy. Czasem wujek potrzebuje 24 godzin na złapanie wszystkiego i zapisanie tego u siebie.
WVGZZZ1TZ6W018059
-
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1,6 TDI 2011
- Imię:: TOMEK
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
[quote="Maciejoo"]Witam,
Jeśli szukasz taxi, trochę do roboty malowanie możesz wybrać kolor zrobić na czarny albo zostawić oryginał, konsole zestaw wymienić i inne tam to proszę bardzo oryginalne taxi w świeżym roku
http://allegro.pl/vw-touran-1-6-tdi-09- ... 73582.html
pozdrawiam
Jeśli szukasz taxi, trochę do roboty malowanie możesz wybrać kolor zrobić na czarny albo zostawić oryginał, konsole zestaw wymienić i inne tam to proszę bardzo oryginalne taxi w świeżym roku
http://allegro.pl/vw-touran-1-6-tdi-09- ... 73582.html
pozdrawiam