Ja się piszę na jedną puchę. Ten samo kolor, którym Muti psikał
Ostatnio bagażnik czyściłem i się zastanawiałem jak zakryć te rysy, a Wy mi tu z nieba spadacie
Przemku,
czekam jeszcze na klapkę od Tomasa aby zrobić drugi odcień. Podejrzewam, że z produkcją ruszymy na początku kwietnia. Muszę oszacować ile litrów to będzie.
Czy ktoś wie jakie oznaczenia koloru plastików są na naklejce? Jeśli w ogóle tam są. Albo w którym miejscu powinien być ten kod. Może po tym rozszyfruję mój kolor.
GioW, mogę swoją klapkę też dosłać do oględzin.
DLUGI-74 pisze:koloru nabrały tylko te głębokie rysy
te głębokie rysy przed malowaniem zlikwidujesz całowicie, bądź prawie całkowicie - opalarką... metoda sprawdzona przeze mnie... stosuje ja juz od dawna w touranie na jakiekolwiek rysy na plastiku...
JEDARO pisze:Dodi a możesz konkretniej opisać jak to robisz oprócz opalarki to jeszcze jakąś szpachelką czy jak
grzeje to miejsce z rysą aż zaczyna się topić ta rysa, wtedy powoli przesuwam się wzdłuż rysy... naprawdę to robi efekt... szczególnie w bagażniku... nic wieej nie jest do tego potrzebne, oprócz oczywiście wyczucia...
Dzisiaj puściłem PW do osób od koloru Antracyt, proszę potwierdzić czy każda z tych 8 osób dostała namiary. Jak dobrze pójdzie od poniedziałku możemy ruszać z wysyłką
Dzisiaj dostałem też klapkę od Tomasa, w kolorze jasnym szarym. Prace trwają nad doborem koloru. Jak tylko będzie gotowy namiary poślę do osób z drugiej grupy.
P.S. ktoś ma beżową tapicerkę aby podesłać klapkę i w tym kolorze
Dzisiaj puściłem PW do osób od koloru Antracyt, proszę potwierdzić czy każda z tych 8 osób dostała namiary. Jak dobrze pójdzie od poniedziałku możemy ruszać z wysyłką