xenony w polifcie
-
dawid
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
xenony w polifcie
Witam, zagadnienie moze banalne ale wpedzilo mnie troche w naroznik, otóż jak najłatwiej rozpoznac xenony w ofertach sprzedazy touranów od 2007, (polifta) Aktualnie jestem na etapie szukania juz intensywnego i przegladajac setki ogloszen zauwazylem ze wiele opisow xenon dotyczy lampy z migaczem poziomym- nie wiem jak go fachowo nazwac, mam nadzieje ze jasno, dotychczas uwazalem za xenony tylko lampy z migaczem okrągłym -jak w t1- spryskami juz nie mozna sie sugerowac z powodu pakietu winter, , tak wiec czy to mozliwe ten drugi rodzaj lamp to tez ksenon, bardzo prosze o wyprowadzenie z błedu jesli zle mysle, i jaka jest ewentualna roznica, dzięki
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
Re: xenony w polifcie
ori xenon jest tylko z migaczem okrągłym tak jak dobrze myslałes... z migaczem poziomym moze być xenon ale dokładany np. taki jak ja miałem...
-
dawid
- Początkujący
Dzięki wielkie, wolałem sie upewnić, z drugiej strony dość dużo jest oznaczonych jako xenon w ogloszeniach z tymi lampami, wątpie żeby sami sie doposażyli, może sugerowane wlasnie spryskiwaczami.
- winetu_vip
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0, AZV+, 2004
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 36 razy
Spryskiwaczami sie nie sugeruj bo były montowane również do lamp z halogenem.dawid pisze:może sugerowane wlasnie spryskiwaczami
https://SecreLocal.com - Meet Local Singles - No Verify - Anonymous Sex Dating - Live Dating Site
-
dawid
- Początkujący
Mialem na mysli ogloszenie , nie ze ja, wlasnie dlatego podejrzewam ze zwykly reflektor plus spryski czesto jest okreslany jako xenon w ogloszeniach,, tak mysle , wszystko jasne dzieki za pomoc
- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Tu masz ori ksenon w w polifcie
http://www.motor-talk.de/bilder/hilfe-w ... 84131.html
http://www.motor-talk.de/bilder/hilfe-w ... 84131.html
-
dawid
- Początkujący
No dokladnie, ciekawi mnie mimo wszystko skad taka ilosc tych drugich lamp z opisem xenon, czy to wynik niewiedzy -dziwne by to bylo- czy tyle wlasnych modyfikacji w Niemczech, z tego co znalazlem na forum to troche pracy wymaga zrobienie xenonow... No nic, dzieki wszystkim ,wszystko jasne
-
cholo
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.9 BLS
- Imię:: Robert
- Podziękował: 9 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
tez szukalem swego czasu Tourana z ksenonami ale wybor byl tak ograniczony, ze postawilem jednak na inne cechy i kupilem takiego z pakietem zimowym (spryskiwacze) ale bez ksenonow.
zalozylem je potem samodzielnie, koszt takiej operacji wyszedl mi okolo 1400 pln.
zalozylem je potem samodzielnie, koszt takiej operacji wyszedl mi okolo 1400 pln.
-
dawid
- Początkujący
A powiedz mi prosze czy wtedy zmieniales lampy na org. plus dolożenie czujnikow itd do konca modyfikacji, czy żarnik/ soczewke montuje sie w swoje lampy
-
cholo
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.9 BLS
- Imię:: Robert
- Podziękował: 9 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
lampy oryginalne, czujniki i komputerek, wszystko oczywiscie uzywane.dawid pisze:A powiedz mi prosze czy wtedy zmieniales lampy na org. plus dolożenie czujnikow itd do konca modyfikacji, czy żarnik/ soczewke montuje sie w swoje lampy
jest troche zabawy z okablowaniem ale mozna takze kupic gotowe wiazki do takiej przerobki np. na www.kufatec.de.