Touran na tablicy
-
dario1282
- Auto:: Rover75
- Imię:: Darek
Touran na tablicy
http://tablica.pl/oferta/touran-oszczedny-1-9-tdi-105-km-2005r-7osobowy-zamiana-CID5-ID35vIt.html#7a56155fc7
Zainteresowałem się tym ogłoszeniem ponieważ kolor mi odpowiada, silnik też, automat również. Ale cena coś chyba coś niska w porównaniu do innych ogłoszeń z tablicy. Wszyscy znajomi odradzają mi Tourana w roczniku 04/05 z silnikiem 2.0. Pozdrawiam
Zainteresowałem się tym ogłoszeniem ponieważ kolor mi odpowiada, silnik też, automat również. Ale cena coś chyba coś niska w porównaniu do innych ogłoszeń z tablicy. Wszyscy znajomi odradzają mi Tourana w roczniku 04/05 z silnikiem 2.0. Pozdrawiam
- Tomczyk
- Przeglądacz
- Auto:: Touran BKD 2006
- Imię:: Maciej
- Podziękował: 41 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Re: Touran na tablicy
Nie mogę otworzyć linka, ale w tytule jest opisane 1.9 i 105 KM. Więc nie wiem jak to się ma do tych niepolecanych 2.0. Sam mam 2.0 i jestem bardzo zadowolony.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
-
dario1282
- Auto:: Rover75
Mechanicy z mojej miejscowości odradzali mi zakup Tourana z silnikiem 2.0 ponieważ jak twierdzą sa bardzo awaryjne . Mówili o filtrze cząstek stałych. Szukam ze skrzynią automatyczną . Pewnie jak nie kupię to się nie przekonam do silnika 2.0.
- JEDARO
- Expert
- Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 518 razy
Link nie działa
Jak chcesz opinie na temat ogłoszenia jest odp temat i tam wrzucaj dla porządku forum
Kolego z tymi silnikami 2.0 nie jest tak źle to wszystko zależy jak trafisz ogólnie w wersji poliftowej je poprawili 1.9 są dużo mniej awaryjne poczytaj sobie na forum jest sporo tematów na temat silników z jakimi oznaczeniami kupować
I tak od siebie dodam lepiej nie kupuj auta w swoich stronach zwłaszcza w okolicach Iławy
pozdro
Jak chcesz opinie na temat ogłoszenia jest odp temat i tam wrzucaj dla porządku forum
Kolego z tymi silnikami 2.0 nie jest tak źle to wszystko zależy jak trafisz ogólnie w wersji poliftowej je poprawili 1.9 są dużo mniej awaryjne poczytaj sobie na forum jest sporo tematów na temat silników z jakimi oznaczeniami kupować
I tak od siebie dodam lepiej nie kupuj auta w swoich stronach zwłaszcza w okolicach Iławy
pozdro
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
Ja bym nie kupil innego jak 2.0TDI
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
-
shaman82
- Przeglądacz
- Auto:: 1T1 BXF '06
- Imię:: Pablo
- Podziękował: 1 raz
Poprawny link do tego ogłoszenia: http://tablica.pl/oferta/touran-oszczedny-1-9-tdi-105-km-2005r-7osobowy-zamiana-CID5-ID35vIt.html#7a56155fc7
Koledzy pewnie lepiej potwierdzą, ale kolor i "skóra" (a raczej skaj) na siedzeniach wskazują że była to taksówka. Pewnie stąd niższa cena...
Koledzy pewnie lepiej potwierdzą, ale kolor i "skóra" (a raczej skaj) na siedzeniach wskazują że była to taksówka. Pewnie stąd niższa cena...
- pabloxxx
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1,9 TDI
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
bez wątpienia taksa , a przebieg można między bajki włożyćshaman82 pisze:Koledzy pewnie lepiej potwierdzą, ale kolor i "skóra" (a raczej skaj) na siedzeniach wskazują że była to taksówka. Pewnie stąd niższa cena...
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
Przebieg tak jak sprzedawca napisał dalej rośnie heeee tylko cyferki nie te
-
stach
- Użytkownik
- Auto:: 5T 1,6 CRKB 2016
- Imię:: Staniaław
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
oj mają ludzie wyobraźnie
ja mojego budynia kupiłem w 2009 jako prawie 5-cio latka i miał wtedy 267000 i to było małooo
ja mojego budynia kupiłem w 2009 jako prawie 5-cio latka i miał wtedy 267000 i to było małooo
-
Damian15
- Specjalista
- Auto:: Touran '03 AZV
- Imię:: Damian
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
Ktoś miał fantazję montując wygłuszenie maski..... Ja bym się wstydził takie zdjęcia pokazywać 
- pabloxxx
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1,9 TDI
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
albo już drugą rundę robiaki pisze:Przebieg tak jak sprzedawca napisał dalej rośnie heeee tylko cyferki nie te
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Bzdurydario1282 pisze:Mechanicy z mojej miejscowości odradzali mi zakup Tourana z silnikiem 2.0 ponieważ jak twierdzą sa bardzo awaryjne
Bzdura kolejna...dario1282 pisze:Mówili o filtrze cząstek stałych
Tak mówią mechanicy z "szopy"....
Prawda ale najpierw spróbuj pojeździć 1.9 105KM.dario1282 pisze:Pewnie jak nie kupię to się nie przekonam do silnika 2.0.
- wksgymsport
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Ja mam 2,0 bkd i jestem z silnicze mega zadowolony:) Mialem wczesniej 1,9 tez bylem zadowolony 
Ubezpieczenia OC AC NNW, i inne. Przez telefon i mail. Bez wychodzenia z domu. Dla Klubowiczów maksymalna zniżka!
http://www.wksgymsport.pl
http://www.wksgymsport.pl