kiedy wymienić rozrząd ?!?!?!

Piotr1979
Specjalista
Auto:: Touran
Imię::
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 30 razy

Re: kiedy wymienić rozrząd ?!?!?!

Post autor: Piotr1979 »

Mi Niemiaszki wymienili pasek przy 150kkm, a ja zleciłem mechanikowi wymienić rozrząd z rolkami i pompą po kolejnych 75 tyś. Teraz mam spokój, bo słyszałem, że luzy na pompie mogą pomóc paskowi w przedwczesnym zużyciu, a wtedy będą wydatki.
Szukajcie a znajdziecie.
Awatar użytkownika
darekm
Początkujący
Auto:: Touran, 1.9TDi, `08
Imię:: Darek
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: darekm »

AG pisze:ASO w kraju wroga
skoro wróg to po cholerę kupowałes tam samochód ???? jeszcze na dodatek rzeczywiście DOBRZE serwisowany.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 27, 2014 12:20 przez darekm, łącznie zmieniany 1 raz.
AG
Początkujący
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: AG »

No dobra, przepraszam wszystkich łącznie z obywatelami Niemiec z tym "krajem wroga", nic do nich nie mam oczywiście, nikt z mojej rodziny tam nie zginął (przeciwnie - jeden z moich kuzynów uległ totalnej dobrowolnej germanizacji i ma się dobrze - poważnie!). To taki głupi niewinny żart, już nie będę skoro kilka osób poczuło się urażonych.

Tak to jest - niektórych razi "kraj wroga" a niektórych słowo "rzeczywiście" przez "ż" No ale miało być o "rozżądzie" ( :haha: :haha: :haha: ) a nie o uprzedzeniach narodowościowych i ortografii..... Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
darekm
Początkujący
Auto:: Touran, 1.9TDi, `08
Imię:: Darek
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: darekm »

Tak to jest - niektórych razi "kraj wroga" a niektórych słowo "rzeczywiście" przez "ż" No ale miało być o "rozżądzie" ( :haha: :haha: :haha: ) a nie o uprzedzeniach narodowościowych i ortografii..... Pozdrawiam![/quote]

napisałbym ci po niemiecku ale byś nie zrozumiał . czasami moja komórka coś tam palnie ale jak już wyślę to juz po wszystkim. jawohl. :piwo:
ODPOWIEDZ