kiedy wymienić rozrząd ?!?!?!
-
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Re: kiedy wymienić rozrząd ?!?!?!
Mi Niemiaszki wymienili pasek przy 150kkm, a ja zleciłem mechanikowi wymienić rozrząd z rolkami i pompą po kolejnych 75 tyś. Teraz mam spokój, bo słyszałem, że luzy na pompie mogą pomóc paskowi w przedwczesnym zużyciu, a wtedy będą wydatki.
Szukajcie a znajdziecie.
- darekm
- Początkujący
- Auto:: Touran, 1.9TDi, `08
- Imię:: Darek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
skoro wróg to po cholerę kupowałes tam samochód ???? jeszcze na dodatek rzeczywiście DOBRZE serwisowany.AG pisze:ASO w kraju wroga
Ostatnio zmieniony ndz kwie 27, 2014 12:20 przez darekm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
No dobra, przepraszam wszystkich łącznie z obywatelami Niemiec z tym "krajem wroga", nic do nich nie mam oczywiście, nikt z mojej rodziny tam nie zginął (przeciwnie - jeden z moich kuzynów uległ totalnej dobrowolnej germanizacji i ma się dobrze - poważnie!). To taki głupi niewinny żart, już nie będę skoro kilka osób poczuło się urażonych.
Tak to jest - niektórych razi "kraj wroga" a niektórych słowo "rzeczywiście" przez "ż" No ale miało być o "rozżądzie" (
) a nie o uprzedzeniach narodowościowych i ortografii..... Pozdrawiam!
Tak to jest - niektórych razi "kraj wroga" a niektórych słowo "rzeczywiście" przez "ż" No ale miało być o "rozżądzie" (

- darekm
- Początkujący
- Auto:: Touran, 1.9TDi, `08
- Imię:: Darek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
) a nie o uprzedzeniach narodowościowych i ortografii..... Pozdrawiam![/quote]
napisałbym ci po niemiecku ale byś nie zrozumiał . czasami moja komórka coś tam palnie ale jak już wyślę to juz po wszystkim. jawohl.

napisałbym ci po niemiecku ale byś nie zrozumiał . czasami moja komórka coś tam palnie ale jak już wyślę to juz po wszystkim. jawohl.