Bagażnik - praktyczne rozwiązania
-
ederos
Bagażnik - praktyczne rozwiązania
Podzielcie się własnymi pomysłami na organizację przestrzeni bagażowej - mam na myśli takie dodatki jak siatki, kieszenie, pojemniki, skrzynki itp. które pozwalają na przechowywanie/przewożenie różnych przedmiotów bez narażenia ich na obijanie się po całym bagażniku
. Wiem, że są jakieś tam fabrycznie rozwiązania (siatka, kieszeń na boczku) ale pytanie dotyczy raczej własnych/praktycznych rozwiązań wynikających z autopsji
.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Bagażnik - praktyczne rozwiązania
Ja u siebie mam tylko skrzynkę na najpotrzebniejsze narzędzia, gaśnica, apteczka i koszulka odblaskowa schowana w boczym schowku. Doszedłem do wniosku, że nie będę kombinował z różnymi dodatkami bo niepotrzebne rzeczy będę woził.
-
rossi2106
- Przeglądacz
- Auto:: 1,9 TDI AVQ
- Imię:: Marek
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
ja mam wersje 5-osobowa wiec wszystko miesci mi sie w schowkach a klucze /najpotrzebniejsze narzedzia mam w kole zapasowym.a szpargalow woze naprawde duzo 
- Jacekp54
- Zaawansowany
- Auto:: VW Touran '03 1.9 AVQ
- Imię:: Jacek
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 65 razy
U mnie wszystkie najpotrzebniejsze narzędzia i klucze są w kole zapasowym (owinięte ręcznikami żeby się nie tłukły), latarkę i kamizelki odblaskowe trzymam w bocznym schowku, gaśnicę mam we wgłębieniu na nadkolu do wszystkich drobiazgów takich jak płyn do szyb, szmatki, jakieś kosmetyki i inne szpargały mam zwyczajny składany koszyk z reala (przypięty gumą (linką) żeby nie jeździł po bagażniku), no i pod koszykiem mam złożoną ceratę, w razie jakby przyszło przewieźć coś brudnego. 
No i warto wspomnieć o apteczce, jedną mam w kole zapasowym, a drugą w schowku pod fotelem pasażera.
No i warto wspomnieć o apteczce, jedną mam w kole zapasowym, a drugą w schowku pod fotelem pasażera.
- pabloxxx
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1,9 TDI
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
zastanów się jak taka gaśnica może zachować się podczas kolizjiJacekp54 pisze:gaśnicę mam we wgłębieniu na nadkolu
czego oczywiście nie życzę
- Jacekp54
- Zaawansowany
- Auto:: VW Touran '03 1.9 AVQ
- Imię:: Jacek
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 65 razy
Mam metalową kratkę ze ścianką, więc nie ma możliwości żeby przedostała się do części gdzie są pasażerowie.pabloxxx pisze:zastanów się jak taka gaśnica może zachować się podczas kolizji
czego oczywiście nie życzę