Touri dostał hokej od polifta i już ma cały tył poliftowy a Dodatkowo dostał dokładne mycie + kolejna warstwa zymol'a glasura i nowe ramki pod tablike z Audi
Ostatnio zmieniony pn gru 12, 2011 23:45 przez Muti, łącznie zmieniany 1 raz.
Na razie to jest w fazie planów i gotowe zestawy i koszt takich zestawów będą podane z odpowiednim wyprzedzeniem przed zlotem.Będą to produkty przetestowane przeze mnie i znajomych,godne polecenia.
Ja polecam zestaw:
- DODO JUICE LIME PRIME LITE 250ML
- Collinite 476
- MEGUIARS SOFT FOAM APPLICATOR PAD 2 PACK
- BILT HAMBER AUTO CLAY MEDIUM 200G
który polecił mi Muti
Sprawdził się rewelacyjnie - lakier odżył. Chociaż roboty jest ............ szczególnie jeżeli lakier nie miał wcześniej styczności z glinką
PS. Pewnie przydało by się też coś do korekty, ale za pierwszym razem bym już nie dał rady fizycznie w jeden dzień się wyrobić
Ostatnio zmieniony pn gru 12, 2011 23:59 przez Rauko, łącznie zmieniany 1 raz.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
LYJO pisze:bedziemy czekac z niecierpliwością i jeszcze raz gratki za piękne autko !
będzie na spocie
Ja polecam zestaw:
- DODO JUICE LIME PRIME LITE 250ML
- Collinite 476
- MEGUIARS SOFT FOAM APPLICATOR PAD 2 PACK
- BILT HAMBER AUTO CLAY MEDIUM 200G
który polecił mi Muti
Sprawdził się rewelacyjnie - lakier odżył. Chociaż roboty jest ............ szczególnie jeżeli lakier nie miał wcześniej styczności z glinką
To było już jakiś czas temu teraz przy niewiele większym nakładzie kasy,praca jest łatwiejsza i wszystko jest skuteczniejsze
Poczekajcie do zlotu,tam będzie poświęcony czas tylko na to i wtedy powyjaśniam wszystko dokładnie i odpowiem na pytania,na tyle na ile potrafię,bo człowik się cały czas uczy
QQRYDZA pisze:Muti nie gadaj tyle tylko rób jakiś manual i wciskaj na youtuba ))
Masz cały dzień na oglądanie przyśpieszonego 3-4 albo i więcej krotnie filmiku z pełnego detailingu?