niska podłoga , 5 miejsc - idealnie pasuje 125/70/18 - spokojnie mieści się jeszcze do wnęki - lewarek, klucz, ucho do holowania, kompresor i profilaktycznie środek uszczelniający, pokrywa z tym wszystkim zamyka się idealnie
A mogę prosić o jakieś foto jak wygląda ta zapasówka zamontowana w bagażniku, chodzi mi głównie o to czy kupować samą dojazdówkę (a podnośnik i klucz schować obok koła), czy bez problemu wejdzie dojazdówka ze steropienem w środu na podnosnik i inne wyposażenie? jak np taka:
u mnie koło leży otworami śrub do góry a pod nie wkładam całe oprzyrządowanie które wcześniej opisałem, zakręcam tego plastikowego bolca i fajrant, jak położę koło otworami na dół to nie zamyka mi się pokrywa - musi być opcja 1
kazan13 pisze:u mnie koło leży otworami śrub do góry a pod nie wkładam całe oprzyrządowanie które wcześniej opisałem, zakręcam tego plastikowego bolca i fajrant, jak położę koło otworami na dół to nie zamyka mi się pokrywa - musi być opcja 1
kazan13 pisze:u mnie koło leży otworami śrub do góry a pod nie wkładam całe oprzyrządowanie które wcześniej opisałem, zakręcam tego plastikowego bolca i fajrant, jak położę koło otworami na dół to nie zamyka mi się pokrywa - musi być opcja 1
Mam tak samo, tylko u mnie od dołu w kole jest styropian (bez kompresora i uszczelniacza).
rumun_58 pisze:Są dwa rodzaje podłogi Tourana w wersji 5-osobowej.
1) [url=http://images49.fotosik.pl/920/6b04aa0a7af6db9cm.jpg]Obrazek[/URL]
Tutaj tylko wejdzie dojazdówka 16" (mam taką i są tak rowki od spodu wyprofilowane, że dojazdówka 16" tylko się mieści)
Co do wersji 7-osobowej to nie wiem, ale tak jak Kolega wyżej polecam stronę http://www.beretta.waw.pl - oni napewno doradzą co do dojazdówki dla Tourana w wersji 7-osobowej.
*Zdjęcia zapożyczone z all...
Rozumiem, że rozstaw śrub mocujących oba rodzaje podlóg jest taki sam?
Panowie czy ktoś może sprawdzić czym różni się koło dojazdowe o nr kat.1K0601011 (taki nr z ETKA podał Tomasz_W-wa w swoim poście) od nr kat.1K0601027B? W ofercie, którą znalazłam jest niby napisane, że to 1K0601027B pasuje do tourana, ale wolę się upewnić.
VW TOURAN 1T0 KOLO DOJAZDOWE ZAPASOWE 125/70R16 kupiłem coś takiego mam niską podłogę ale pokrywę musiałem zamykać na siłę czyli wychodzi że nie do końca tak jest chyba że mój jakiś odmieniec, wczoraj w deszczu biegłem do wulkanizacji bo dziura okazała się za głęboka dla mojego tourana a zestaw okazał się tylko gadżetem
ares ares pisze:VW TOURAN 1T0 KOLO DOJAZDOWE ZAPASOWE 125/70R16 kupiłem coś takiego mam niską podłogę ale pokrywę musiałem zamykać na siłę czyli wychodzi że nie do końca tak jest chyba że mój jakiś odmieniec, wczoraj w deszczu biegłem do wulkanizacji bo dziura okazała się za głęboka dla mojego tourana a zestaw okazał się tylko gadżetem
Bo gdybyś dokładnie poczytał to byś wiedział że ma być R18, R16 nie wsadzisz na przednią oś