Tomasz_W-wa pisze:Dla tych co chcieli by jeszcze kupić nakładki od tego sprzedającego mam smutną wiadomość, "już nie ma i nie przewiduje w przyszłości sprzedaży".
Taką wiadomość dostałem mailem od niego.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa

Tomasz_W-wa pisze:Dla tych co chcieli by jeszcze kupić nakładki od tego sprzedającego mam smutną wiadomość, "już nie ma i nie przewiduje w przyszłości sprzedaży".
Taką wiadomość dostałem mailem od niego.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
UPSMuti pisze:Tylko pamiętajcie,żeby zwrócić uwagę na to czy są do przed czy po lifta,bo zmienił się profil progu..
Jutro przymierzę i dam znać. Jeśli nie będą pasowały do mojego PF to są już twoje tylko, że wysyłkę mogę zrobić najwcześniej za 2 tygodnie.Muti pisze:Biorę jakby co ;d
Jest to o wiele lepsze rozwiązanie niż te taśmy dwustronne przyklejone oryginalnie.Turanek pisze:Przyklejanie jest dość niewygodne, bo trzeba jednocześnie kleić ścianki pionowe i poziome. Ja się zastanawiałem, czy nie ściągnąć tasiemek i kleić na silikon, wtedy idealnie by przylegały i pod spód nie dostawałaby się woda i brud.
A na jaki silikon chcecie kleić. Jakiś uniwersalny przezroczysty?winetu_vip pisze:Jest to o wiele lepsze rozwiązanie niż te taśmy dwustronne przyklejone oryginalnie.Turanek pisze:Przyklejanie jest dość niewygodne, bo trzeba jednocześnie kleić ścianki pionowe i poziome. Ja się zastanawiałem, czy nie ściągnąć tasiemek i kleić na silikon, wtedy idealnie by przylegały i pod spód nie dostawałaby się woda i brud.