Ja też dołączę do bartek0-01 bo dla mnie zapalniczka się nie za bardzo podoba.
A czy ona pali się przez cały czas.
O wiele lepiej wygląda pseudo zaślepka.
Takie moje zdanie i to nie chodzi że ja to pokazałem.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
cheles masz rację, przecież nikt tu na siłę nie zmusza kogoś żeby wybierał między "pseudo zaślepką" a latarką o zwykłej zapalniczce już nie wspomnę, przecież to wolne forum każdy zakłada do swojego autka co chce i co jemu się podoba
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
I takie podejście jest najlepsze. Chwalimy się, dyskutujemy, wyrażamy własne zdanie pozytywne czy negatywne, a dopuszczamy krytykę w rozsądnych granicach.
latareczka nie pali sie oczywiscie caly czas, mozna ustawic na ladowanie i wtedy swieci sie na czerwono albo wyjac, wlaczyc i sobie poswiecic jasnym swiatlem bialym.
laduje ja rzadko, moze ze 2x w roku wiec ogolnie nie swieci na czerwono.
mi sie nie raz przydala i szczerze podoba mi sie bardziej niz drozsza w dodatku zaslepka z napisem 12V ale wszystko jest kwestia gustu
cholo
I tak trzymaj, ja mam dwie latarki w aucie, jedna w schowku z młotkiem do wybijania szyby i przecięcia pasów, druga w bagażniku, więc byłaby mi zbędna jeszcze jedna - źródła światła mam Zależy co komu się podoba i tyle w temacie.
cheles pisze: Zależy co komu się podoba i tyle w temacie.
...i o to chodzi - dobrze, ze kazdy na forum chetnie chwali sie swoim pomyslem/rozwiazaniem, mozna sobie wybrac i zastosowac u siebie to, co sie komu podoba :-)
...: Touran by Robcio :...
Mobil: President Johnny II ASC/Densei EC-2002/Sirio Turbo 5000
Baza: President Lincoln/Densei EC-2023/Sirio 827
PMR: Intek HT-460scr/Motorola T5522/Nagoya NA-771
>> SQ8KMY _ 161DKC475 <<
i zaślepka mi się podoba i źródło światła się przydaje.... Jeśli latareczka ma aku i można jej używać poza autem w razie potrzeby i nie świeci cały czas po włożeniu w gniazdo to może być przydatna. Żeby mieć zawsze światło wożę w aucie mini latarkę na korbkę z decathlonu ( uniezależnia od baterii i potrzeby ich wymiany). Najczęściej gniazda mam zajęte cb radio i ładowarka ale odkąd nie palę zapalniczka stała się zbędna....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Zaślepka jest ekstra. Właśnie wylądowała w moim Touranie i dopełniła pakiet chrom.
Mnie się bardzo podoba ten detal. Cheles i Tomasz_W-wa dzięki za podrzucenie tematu