http://m.marktplaats.nl/a/auto-s/volksw ... ousPage=lr
warto po takiego bialasa jechac czy to odpowiednik taxi kremowej w Niemczech?
lift
- Johny7205
- ____________________
- Auto:: 1T2T21 1.9TDI Trendline+
- Imię:: Janek
- Podziękował: 69 razy
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
Re: lift
Byłem w Zaandam w maju. Prawie jak dzielnica Amsterdamu. Z ciekawości objechaliśmy kilka komisów i wózki tam drogie były jak cholera. Ten mógł jeździć albo jako taxa albo w słuźbach miasta. Sprawdź po VIN.

- viscum
- Użytkownik
- Auto:: 1.5 evo 7 os. 2020
- Imię:: Wojtek
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Na siedzeniach ma jakieś dziwne wieszaki, i młotek - to chyba obowiązek przy przewozie osób.
Ja stawiam na Taxi, jeżeli prawdziwy przebieg, to za taką cenę można brać - nawet jeżeli trzeba będzie 10tys. włożyć w wymiany (sprzęgło, turbo, zawieszenie), to później już będzie elegancko.
Ja stawiam na Taxi, jeżeli prawdziwy przebieg, to za taką cenę można brać - nawet jeżeli trzeba będzie 10tys. włożyć w wymiany (sprzęgło, turbo, zawieszenie), to później już będzie elegancko.
"Any customer can have a car painted any colour that he wants so long as it is black."

- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Odp: lift
Ale co to za wersja comfortline to wg. mnie podstawowa- conceptline klima ręczna schowek nie zamykany. Chyba że na NL właśnie tak nazywała sie ta wersja.
Druga kwestia to w wersji podstawowej plastiki na zewnątrz były czarne a nie pod kolor nadwozia i nie było relingow na dachu to sie zgadza ale czemu plastiki pod kolor nadwozia chyba że był malowany, albo jeżeli to jak kolega poprzednio napisał albo taxi co wskazują też fotele albo służba zamawiala w takiej właśnie konfiguracji.
NzTT
Druga kwestia to w wersji podstawowej plastiki na zewnątrz były czarne a nie pod kolor nadwozia i nie było relingow na dachu to sie zgadza ale czemu plastiki pod kolor nadwozia chyba że był malowany, albo jeżeli to jak kolega poprzednio napisał albo taxi co wskazują też fotele albo służba zamawiala w takiej właśnie konfiguracji.
NzTT
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
Być może było to auto uprzywilejowane, tapicerke ma od Trendline. Z przodu jakieś wstawki skaju. Widać że troszku po obijany, według mnie nie warto wolałbym dobrego przed lifta.