zamiast RNS300

Problemy dotyczące radioodtwarzaczy, zmieniarek, systemów nawigacji, CB itp.
Awatar użytkownika
krzysiu_winiol
Auto:: Touran BXE '06
Imię:: Krzysiek

zamiast RNS300

Post autor: krzysiu_winiol »

Witam, szukałem odpowiedzi, lecz ciężko.. poszukuje radio do mojego tourana, ktore bedzie pasowac zamiast RNS300-ktore nie ma nic po za CDaudio i navi.
Od razu powiem, że nawigacja nie jest mi potrzebna, lecz bardziej zależy mi na sterowaniu wzmacniaczem, oraz wyjsciem rca. oczywiscie, zeby wszystko mialo swoja cene, tzn do 1000 z groszami. nie chodzi też o radia nowe :)

:19: :tdi:
Awatar użytkownika
hagio
Expert
Auto:: TRENDLINE 2.0 16V BKD2005
Imię:: BARTOSZ
Podziękował: 276 razy
Otrzymał podziękowań: 153 razy
Kontakt:

Re: zamiast RNS300

Post autor: hagio »

krzysiu_winiol pisze:Witam, szukałem odpowiedzi, lecz ciężko.. poszukuje radio do mojego tourana, ktore bedzie pasowac zamiast RNS300-ktore nie ma nic po za CDaudio i navi.
Od razu powiem, że nawigacja nie jest mi potrzebna, lecz bardziej zależy mi na sterowaniu wzmacniaczem, oraz wyjsciem rca. oczywiscie, zeby wszystko mialo swoja cene, tzn do 1000 z groszami. nie chodzi też o radia nowe :)
:19: :tdi:
Kolego masz multifunkcje? szukasz fabrycznych bo jeśli tak to zapomnij o sterowaniu wzmacniaczem-bez ingerencji w elektronikę się nie obędzie żeby sygnał wziąć na wzmacka.
Z tego co wiem Pioneer i chyba Kenwood robi radia ,które pasują w "dziurę" po fabrycznych oraz mnóstwo MADE IN CHINA na http://www.aliexpress.com/ .Jeśli szukasz nie fabrycznego na jeden DIN bez multifunkcji to szukaj na alle.....
Awatar użytkownika
Muti
Władca postów
Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
Imię:: Mateusz
Podziękował: 75 razy
Otrzymał podziękowań: 365 razy

Re: zamiast RNS300

Post autor: Muti »

Pełno jest tematów o wymianach radia. Proszę tam się dopisywać.

NzTT
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy :)
Zablokowany