Witam ! nadeszła pora na następnego spota w Krakowie, oto przykładowe terminy
no chyba że ktoś ma lepszy pomysł , proszę o wpisy
a będzie to raczej mikro-spot, chyba że ktoś jeszcze dołączy
24-26.10
07-09.11
14-16.11
Ostatnio zmieniony sob paź 25, 2014 14:13 przez kriso, łącznie zmieniany 2 razy.
W sobotę 26 października po południu wraz z kriso spełnimy jakiś kebab!
Godzina 15 , chętni mile widziani.
kriso może zmień tytuł na spotkanie przy bułce bo jak nas będzie dwóch to trudno to spotem małopolskim uznać . Raczej mikrospot.....
Ostatnio zmieniony pt paź 24, 2014 12:21 przez aawol, łącznie zmieniany 1 raz.
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Podsumowując -
wczoraj o godzinie 15 na umówionym miejscu stawiliśmy się zgodnie z zapowiedzią kriso i ja. Po dłuższej dyskusji na tematy nie tylko touranowe dokonaliśmy alokacji na wcześniej upatrzone pozycje gastronomiczne. Przy ciepłym jedzonku w rozmiarze XXL rozgorzała nowa dyskusja i powzięliśmy plan skanowania pojazdu kriso co też po skończonym posiłku uczyniliśmy. W miłej atmosferze ( choć grono nieliczne) minęło popołudnie i już po zmroku zakończyliśmy spotkanie z mocnym postanowieniem powtórzenia ( może w większym gronie) spotkania.
niestety światło było już liche więc i fotek niewiele ale na wiarę należy mi przyznać że autka bardzo podobne zewnętrznie....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Zima chyba już odpuszcza więc może byśmy znów coś zjedli..... aktualnie złapałem trochę wolnego czasu to i mógłbym jakiś kebab lub inne dobre jedzonko......
Miejsce Kraków, termin i dokładna lokalizacja do ustalenia - ktoś jeszcze by się pisał?
ZWzPD - ale jaja!!!!