wczoraj doszła kolejna partia filamentsów LED, już zamontowane, światło wyjątkowo mi odpowiadające, zużycie energii na oświetlenie spadło prawie 14 razy
Obrazek
jak ktoś nie widział w akcji, w końcu to raczej nowość i w marketach raczej jeszcze nie ma, to załączam filmik jak to działa
A ja obiecałem, że pochwalę się co nabyłem dzięki pomocy kolegi FreeStyle dziś miałem troszkę czasu więc zamontowałem nie wystawiałem Touranka z garażu więc całego efektu nie widać
No dobra dokładnie to chodzi o płyty z perforacją do zawieszania narzędzi itd mam na całą ścianę musze tylko teraz haczyki dokupić
dodatkowo dotarły do mnie nowe zabawki:
- miernik cyfrowy Yato
- Polski wynalazek prostownik z rozruchem zobaczymy jak się będzie sprawować
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
Dziś dostałem kolejne zabawki
- telestarty T91R
- Rurkę Spiro
- Bosch wkrętarka mini fajna zabawka ostatnio jak był kolega MOL u mnie dobrze mi sprzęt zareklamował i nawet się nie zastanawiałem tylko od razu zamówiłem dzięki Michał
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
i do mnie dziś dojechał Mikołaj wysłany od Jarry'ego - w paczuszce polarek, koszulka, ściereczki, rameczki klubowe, breloczek
serdecznie dziękuję i polecam się na przyszłość....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Przyszły własnie używane łączniki z golf 7 z nabitą datą 10-2013
cięzko chodza lepiej jak nowe co kupiłem z TRW rok temu co juz się rozleciały.
Myslę że te wytrzymają dłużej w weekend montaż, myślę że będa pasowac.
Niestety możesz się zawieść Inauxia dala du*y w tym okresie w ogóle dziwne te łączniki od golfa 7,bo w g7 są juz MQB czyli z plastikowym sworzniem,ale nr mają golfowy,także dziwne..
Muti pisze:Niestety możesz się zawieść Inauxia dala du*y w tym okresie w ogóle to nie będą łączniki od golfa 7,bo w g7 są juz MQB czyli z plastikowym sworzniem
NzTT
z plastikowym sworzniem sa od literki B takie skręcane z blachy aluminiowej lub podobne. wziołem te bo podobnie wyglądają. Z "a" w etka sa w golf 7 na początku produkcji
Mysle ze ori wytrzyma dłuzej niż gów...e TRW