Właczające sie dod.kontolki na desce gdy działają kierunki
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 679 razy
Właczające sie dod.kontolki na desce gdy działają kierunki
Witam szanownych Forumowiczów. Mianowicie dziś dołączyłem do grona osób, które zakupiły Tourana i cieszą się nim prawie do końca. Mianowicie gdy skręcam np w lewo i załączam kierunkowskaz np w lewo i widzę na desce prócz migającej zielonej strzałki tez pulsującą kontrolkę niezapiętych pasów, Gdy skręcam w prawo pulsuje zgodnie z kierunkiem tym razem zielona kontrolka tempomatu. Lub odwrotnie już nie pamiętam.Przeskanowałem vagiem go od a-z i żadnych błędów nie pokazał. Z racji że posiadam autko jakieś dopiero kilka godzin, proszę o poradę. Zaznaczam że kilka dni wcześniej, gdy "testowałem" autko tego problemu nie zauważyłem, i na vagu też był czysty... Miał ktoś podobny problem?
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 117 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
Kontrolka nie zapietych pasów - pytanie czy jak jeździsz to masz je zapiete? Moze szfankowac czujnik nacisku na fotel i Ty skrecając "unosisz się lekko" na tyle ze czujnik mysli ze wstałes, lub odpiołes pasy - pytanie czy masz je zapiete)
Co do tempomatu - to skoro się włacza to szfankuje najwyraźniej manetka od tempomatu. Sprawdz VAG-iem (bo widze ze masz) w blokach pomiarowych jakie są wartości gdy ruszasz manetką itp.
Co do tempomatu - to skoro się włacza to szfankuje najwyraźniej manetka od tempomatu. Sprawdz VAG-iem (bo widze ze masz) w blokach pomiarowych jakie są wartości gdy ruszasz manetką itp.
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 117 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy