NzTT
Marcin proszę zmień w ustawieniach TapaTalk podpis na NzTTMarcinW pisze:Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Przyjedz Turanek a wyleczymy Cie. Ja bede z kierowca, bedzie Fabrus ze szwagrem...bedziesz "nowonarodzony" na następny dzieńTuranek pisze:No i stało się, raczej nie przybędę na spotkanie![]()
Chyba nawrót choróbska, a w domu jestem/ byłem jedynym zdrowym...
Panowie życzę wam miłego spotkania.
Na Facebooku Fabrus wrzucił sporo zdjęć..stann pisze:Dzięki chłopaki za spot!!
Czy ktoś ma jakieś zdjęcia![]()
Szkoda że było tak zimno, a my nie poszliśmy do Palmiarni na coś gorącego.
Dobrze Turanek że nie przyjechałeś bo byś się załatwił na całego, ja pojechałem zdrowy a tak zmarzłem że coś czuję że mnie choróbsko bierze.
Ja również dziękuję za spotkanie było super choć wiało i kropiło. Wstępnie nawet omawialiśmy termin następnego spotu i doszliśmy do wniosku, że na maju tak 16 sobot lub 17 niedziela zaproponowaliśmy nad jeziorkiem LINY pomiędzy Babimostem i Kargową miejsce dla aut oraz na zorganizowanie grilla jest oraz plac zabaw dla najmłodszychstann pisze:Dzięki chłopaki za spot!!
Czy ktoś ma jakieś zdjęcia
Szkoda że było tak zimno, a my nie poszliśmy do Palmiarni na coś gorącego.
Dobrze Turanek że nie przyjechałeś bo byś się załatwił na całego, ja pojechałem zdrowy a tak zmarzłem że coś czuję że mnie choróbsko bierze.
Marek resztę zdjęć wstawiłem na fb grupa touran, Andrzej pisal że wstawi na forumTuranek pisze:Wrzućcie na klubowego gryzonia.